ولی این گوشی با آپدیت مشکل هنگش برطرف می شه..:27:به نظر من n82 گوشی کاملی هست به نظر شما تا ماه رمضان قیمت ها پایین می یاد :21:اگه بیاد چه قدر میاد؟؟:19: تشکر
Printable View
ولی این گوشی با آپدیت مشکل هنگش برطرف می شه..:27:به نظر من n82 گوشی کاملی هست به نظر شما تا ماه رمضان قیمت ها پایین می یاد :21:اگه بیاد چه قدر میاد؟؟:19: تشکر
صداي اين گوشي بلند نيست...ولي كيفيت خوبي داره...تا بعد از ماه مباركم 10-15 تومن مياد پايين...افت قيمتش را كرده...نقل قول:
اگر هم شما دیده باشید به ترتیب الویت بندی الویت صدا در آخره:5: پس من مشکلی نمی تونم داشته باشه..نه؟؟:46::31:
همون n 82 رو اگه میخوای بگیری بگیر ... فقط خبرشو برامون بزار که چقدر راضی هستی و اگر احیانا اشکالی دیدی بگو ...
فقط N95 اونم ازنوع 8GIG
95 که دیگه از دور خارج شد . بین 82 و 79 نظرم اینه :
اگر اس ام اس برات مهمه 82 بگیر چون برا اس ام اس بازی عالیه ولی 79 شماره باهاش گرفتن اشک آدمه در میاره جه برسه به اس ( من خودم 82 دارم 79 هم دستمه )
ولی اگر مسیجینگ برات مهم نیست 100 درصد 79 بگیر ، بفکر دوربین بدشم نباش بعد یه مدت بهش عادت میکنی ( 82 هم بگیریهمینه بعد چند وقت دیگه برات عاددی میشه)
ممنون مشکلات اساسی این گوشی چیه :19:نقل قول:
نظر من اينهنقل قول:
1- N85
2- N95 8gig
3- N82
4- N79
عزیز منظورت کدوم گوشیه ؟ 82 ؟نقل قول:
من ازیناش راضی نیستم ، ولی در کل گوشی توپیه :
1- صفحه نمایش ( نورش که با نرم افزار یا هک درست میشه )
2- قیافه پشتش و ضخامت زیادش
3-سیمبینش (الان fp1 ، من fp2 میخوام :دی )
مشکلات 79 خیلی بیشتر از اینه .
سلام دوستان من از خریدن گوشی ان82 منصرف شدم و قراره پول جمع کنم تا یه گوشی خوب مثل8510 سامسونگ بخرم :21:هرچی معایب داره بگین تا من زود تر گوشی روبخرم:31: فکر کنم قیمتشم بدون گارانتی 370تومن باشه:10: