خیلی قشنگ شده.آفرین.
اگه نوع برنامه و سیستم رندر رو هم بگید ممنون می شم.
Printable View
خیلی قشنگ شده.آفرین.
اگه نوع برنامه و سیستم رندر رو هم بگید ممنون می شم.
آفرین چه جزییات خوبی
عالیه
خیلی خوب رو جزییات رفتی
رندر هم خیلی طبیعی و خوب شده
چرا بهش گیر نمیدی؟نقل قول:
وایر نذاشته :31:
کارت واقعا عالیه
چه مدلی :41:
چه متریالی :41:
چه نوری :41:
چه رندری :41:
کار قشنگی شده.موفق باشید
ای بابا شما هم که همش ادمو خجالت زده میکنید .خیلی ممنون که نظر دادین لطف کردی .نقل قول:
چشم اونم میزنم:31:
مرسی دوست عزیز مشخصات رو هم تو پست اول گزاشتمنقل قول:
مرسی اقا شهاب (بلخره اسم یکی یادم موند:31:)نقل قول:
واقعا:41: اب شدم با این نظر دادنت.من که گفتم خونه نیستم اینارو تو فلشم داشتم اپ کردم چشم حتما وایر میزارمنقل قول:
قربانت قابلی نداشتنقل قول:
اصلآ كارات حرف ندارن...
نميشه هم چيزی گفت...
ميگم اون نما خارجيه تو پست 15...
چرا جدول كنار خيابونش رفلكت داره؟؟؟
( خالی بندی )
نمیدونم اخه زیادی با متریالش ور رفتم .شایدم این بچه های شهرداری شستنش خیس شده اینطوری نشون میده:31:نقل قول:
بابا جا ن من انقد به این وایر گیر ندین چشم میزارم اخر هادی میاد در اینجار تخته میکنه ها بزار بعد بوقی اومدم خاطره بد نداشته باشم.آآآآآ قربون پسر:10::46:نقل قول:
آهــــــــــــــــــان ، بلاخره به آخرش رسیدم ، 2 ساعته دارم تک تک پست ها رو میخوم... : دی:24:
اولین تاپیکی بود که از اول تا آخرش خوندم !!!!!!:15:
تک تک واسه هر کارت نظرم رو میگم:
کار اولت رو که دوستان به اشکالاتش اشاره کردن ، ولی یه چیزی رو کسی نگفتم (چشم های تیز بین گجت دیدشون:21: ) اونم متریال لوله ی پشت شیر بود که شبیه زر ورق شده ..:5:
بقیه ی کار خیـــــلی قشنگه....:40:
کار روم ( تامین اجتماعی ) :
کار خیلی خیلی قشنگه:40:
ولی کار قشنگ هم ایراد داره دیگه :46::31:
به نظز من بامپ آسفالت زیاده و خیلی هم تکرار داره ..
متریال ستون ها هم باید بیشتر روش کار بشه ، این طوری انگار پلاستیکیه...(شایدم باشه :31: )...:40:
بازم میگم کارت خیلی قشنگ بود....:11:
کار سوم ( آخری ) :
این کارت رو خیلی باهاش حال کردم...:40::40::40:
تنها چیزی که به نظرم یه نمه مشکل دار بود متریال فرش بود که یه ذره محو بود ....
ولی خدایی این کارت خیلی توپ بود..:11:
الآن بچه ها میگن این هرجا میاد ایراد میگیره ، ولی هرچی بگید بازم کار خودم رو میکنم ، چون اینقده خوشم میاد : دی :5::40:
ايول... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم اخه زیادی با متریالش ور رفتم .شایدم این بچه های شهرداری شستنش خیس شده اینطوری نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم استاد...نقل قول:
بابا جا ن من انقد به این وایر گیر ندین چشم میزارم اخر هادی میاد در اینجار تخته میکنه ها بزار بعد بوقی اومدم خاطره بد نداشته باشم.آآآآآ قربون پسر
تكرار نميشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]