نقل قول:
سلام
بابا پیاده شو با هم بریم جون هر کی که دوست داری اینقدر به اسم قانون فروم به ما کاربرهای معمولی زور نگو چون خیلی قانون قانون بزنی یک دفعه دیدی منم دولت تعیین کردما
من زور نمیگم شما زیادی غیر منطقی هستی مشخصه ... زورگویی می خواستم که پستت پاک میشد...
دولت تعیین! کن منتظرم...
کابینش رو من تعیین می کنم!:دی
نقل قول:
دیدی بازم با تعصب برخورد کردی ببینم فناوری ساخت کدام بهتر هست فنوم 2 940 یا 9550 تازه برای سرعت هم باید خدمتت عرض کنم شما بیا نسبت به قیمت بسنج قیمت 9550 کجا و فنوم2 940 کجا ؟؟؟؟؟؟؟؟
فناوری ساخت!؟!؟اوهوم میشه بگی فناوری ساخت از نظر تو چیه!؟من سرعت سرم نمیشه گفتی سوکت 775 فلان ! ببین که کاراییش از فنوم دو تو اکثر رنجها بالاتره برای 955-9650 و ...باز اینو کم اوردی رفتی سر قیمت که فقط 20 تومن اختلاف دارن از نظر من کاملا ارزششو داره!!!
نقل قول:
بعد از همه این حرفها من که خودمو معرفی نکردم و قول دادم هویتم مخفی بمونه و حتی شما هم نمی دانی اسم و رسم من چی هست البته اگر خواستی آدرس می دم بیای یا من بیام ببینمت پس لطفا وصله جنس فروختن و بهتر جلوه دادن رو به من نزن که به ما نمی چسبه
تو رو خدا اسم رسمتم بگو!آدرسم بده!!!:دی همون راهی رو پیش گرفتی که قبلیا پیش گرفتن!اینجا قانون خودشو داره یا با قوانین اینجا کنار میای یا اینجا فعالیت نمی کنی خدای سخت افزار و بازار هم می خوای باش...
تخریب تبلیغ و مقایسه غیر منطقی و.. نداریم(بردهای ایسوز بدرد نمیخوره فنوم 2 آینده نگری هست و ....)
نقل قول:
برای برنامه نویسی هم یک مقدار تحقیق کن ببین چه خبر بعد داد بزن
بله مشخص شد که چقدر اطلاعات داری!!!:دی برنامه نویسی سنگین!!!!:دی
نقل قول:
من با PIII 800 با نهایت کارایی با VS و #C و دلفی و.... برنامه نویسی کردم (جوونی کجایی که یادت بخیر) هیچ مشکلی هم نداشت.
اوهوم!نیست منم مقدماتی کار نکردم!!!!
نه ممد جان ایشون برنامه نویسی سنگین سراغ دارن که 9550 کم میاره و 940 بهتره!!!!
نقل قول:
شما اگه دقت می کردی تو همون نمودارا خود اورکلاک نشده 7750 هم هست اونو مقایسه کن . ببین تو cod 4 دقیقا با 8200 تعداد فریم برابری تو کلاک دیفالتش داده . تازه 7750 نسخه be دارای multiplier ازه و اورکلاکش خوراکه .
خب دوست عزیز مشکل شما اینه که دقت نمی کنی پردازنده ها چطور با هم مقایسه میشن!!!یه تست رو چسبیدی داری 8200 و 7750 رو مقایسه می کنی یا 7400
این 7750(آبی) و 8200:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوراک اور که بازم از اون حرفهاست!!!ببینید منطقی صحبت کنید!در ضمن مگه 7400 یا 8200 اورکلاک نمیشن!؟کلا من نمی دونم با چه زبونی به شما بگم که 7750 با 5200 مقایسه میشه نه 7400 و 8200!!
نقل قول:
مد نظرتونم باشه که 7400 قیمتش 118 تومنه و 7750 حدود 70 تومن .
بازم مقایسه اشتباه!!!
عجبا!میگم پس به جای اینکه بریم 7750 بخریم بریم پنتیوم و آثلون بخریم ارزونتره ها!برادر من ارزش خرید p/p با کارایی performance فرق می کنه!!!
نقل قول:
کاملا موافقم.
دوستان نگاه کنید.
شما چرا برای آینده نگری فقط دارین با PhenomII/LGA775 نگاه میکنید؟!
در این سری مادربرد حرف اول رو میزنه . اگر بنا هست یک مادربرد معمولی برای PhenomII استفاده بشه زیر 5 فاز بهتره از LGA775 استفاده بشه.
اگر از مادربرد های MainStream + PhenomII استفاده بشه قطعا PhenomII حالا هر مقداری هم که ضعیف تر باشه. (5 درصد)
اوهوم
نقل قول:
این حرف هم نسبتا صحیح نیست.
اورکلاک با Multiplier باز هم نسبتا کار ساده ای نیست و بدرد هر کسی نمیخوره.از Bus هم اورکلاک بشه نسبتا تفاوت خواصی با Multiplier نداره + همچنی قدرت اورکلاک ها هم نسبتا تفاوتی ندارند.
بله در ضمن یه طوری گفته شده انگار بقیه اورکلاک نمیشن!c2d ها جز بهترینها هستند برای اورکلاک!
نقل قول:
این هم عالیه.
فقط Patriot 800MHZ CL6 بدون هتسینک این قیمت هستش.
8400GS هم بر نداره بهتره.میشه از 9400GT استفاده کرد.
البته در مقابل این سیستم مدل PhenomII بهتر هستش اگر بحث آینده نگری میکنید حداقل برای PhenomII 965/975 BE .
نظر شخصی من اینکه برای برنامه نویسی Q9550 به علت Cache .......بهتر هست.
تکنولوژی هم هیچ ربطی به این قضیه نداره.
بله 9400 هم خوبه هیت سینک که می دونی نیاز نیست و زمان تاخیرش بله همینه می تونه کینگمکس بگیره cl5!
آرمان جان چیزی که شما (و یا برخی با اطلاعات بسیار محدود !)میگن آینده نگری زمانی هست که 9550 فعلی یا 940 از دور خارج بشه و متاسفانه دقت نمی کنید که این زمان اصلا فناوری تغییر می کنه!مگه اینکه بدون هیچ دلیلی با اومدن 965 پردازنده با تقبل ضرر تعویض بشه!
منم با 9550 موافقم!از هر نظر مناسب هست...
نقل قول:
مقایسه 9550 با 7400 که تقریبا هم قیمتند در یک فروم خارجی :
عجب پس شما به نظرات یه تاپیک خارجی میگید مقایسه!؟دوستان لطف کنن این لینک رو باز کنن مقایسه معتبر و منطقی و علمی 7400 و 9550 رو ببینن!!!!!
در ضمن حد اقل از بین همین پرت و پلاها اینم می خوندی:
For gaming its E7400... For software like SolidWorks its Phenom X4 9550.
باز مقایسه های شاخدار!!:دی اول مشخص کنید کاربرد بعدش مقایسه قیمت کارایی و هر دو !
...
استارت کجایی که تاپیکتو منحرف کردن!!