من توی بازی Farcry 2 وقتی که داخل دره دوستاش بهش خیانت کردن و باهش درگیر شدن برام هم جالب بود هم عجیب.
Printable View
من توی بازی Farcry 2 وقتی که داخل دره دوستاش بهش خیانت کردن و باهش درگیر شدن برام هم جالب بود هم عجیب.
توی Alone In The Dark هم همین طوری بود آخرش هر دو پایانش غم انگیز بود :دی
Bug هم تو سان اندرس اصلا کلا باگ بود ! (یعنی باگ نبودا خنده دار بود)
تا جایی که یادمه فقط نشون داد یکی از اون موجودات(نکرومورف نه نکروفروم:دی)بهش حمله کرد بعدش رو که نشون نداد چی میشه شاید ایزاک اون موجود رو (که از همون کوچولوهاش بود:دی)کشته باشه.نقل قول:
عجیت ترین صحنه برای من آخر بازی DEAD SPACE بود وقتی آیزاک خودش تبدیل به یک نکروفروم میشه من کلی ناراحت شدم........
بالاخره این یا قبلی؟کدومش عجیب ترینه؟نقل قول:
عجیب ترین صحنه برای من این بود که اون دختره تو بازی NFS most wanted که به من کمک کرد خودش یه پلیس مخفی بود و من این رو آخر بازی فهمیدم... وقتی که من مسابقه رو بردم و سوییچ رو گرفتم یه دفعه دختره آرم و اسلحه کشید و همو رو بازداشت کرد ولی گذاشت من با ماشینم فرار کنم......دمش گرم
یادمه یه بار وقتی داشتم Assassin's Creed رو بازی میکردم یک گدا تو شهر اومد طرفم و پول خواست.منم دستم رو گذاشتم رو شونه ی اون گدا و زدمش کنار و به راهم ادامه دادم.چند متر اون طرف تر وقتی داشتم از دیوار بالا میرفتم یک سنگ خورد بهم و از دیوار افتادم پایین.(تو اون بازی اگه از دست نگهبانا و سربازا فرار میکردید و از دیوار بالا میرفتید چون دستشون به شما نمیرسید سنگ میزدن که بیفتین)وقتی نگاه کردم دیدم که همون گداهه منو زده و داره فرار میکنه:دی
رفیقامم سریع رفتن کنارش که تو عکس بیفتن :دیکد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/ce7e9ec5ef.jpg
من داشتم فیفا 08 بازی می کردم روی یار حریف خطا کردم یارم من رفت پش تو پ
امروز توبازی Trine یه صحنه جالب دیدم اونم این بود که با جادوگره یه بطری رو هول دادم تا بیوفته پایین ومن بخورمش در همین لحظه یه اسکلت به من حمله کرد که دقیقا بطری خورد تو سرش و مرد:27:
این مال کدوم بازیه؟چرا ادماش مثل ورق کاغذ 2 بعدی هستن؟نقل قول:
این تصور مال بازیه GTA SA هستش و تو عکس اینجوری افتادن
.................................................. ........ این که چیزی نیست من با بچه خواهرم داشتین همین اساسینز کرید رو بازی می کردیم .تو یه مرحله بودیم که باید با اسب تا یه جایی میرفتیم ...بچه خواهرم اسب رو با با سرعت به یه درخت کوبید.اسب چپ کرد کله ملغ زد و افتاد مرد !!!!!!!!!!!!!! تا یه ربع داشتیم از خنده روده بر م شدیم....نقل قول:
تصور کردن بعضی از پست ها واقعا جالب هستش ! اگه میشد عکس هم قرار بدین خیلی عالی میشد !
منم عجیب ترین صحنه ای که دیدم ازش فیلم گرفتم و تو امضام قرار دادم !