مرد مباح عزيز سلام
من كه چيز زيادي سر در نياوردم
اگه ميشه يه مثال كوچولو برام بزار
ممنون
Printable View
مرد مباح عزيز سلام
من كه چيز زيادي سر در نياوردم
اگه ميشه يه مثال كوچولو برام بزار
ممنون
QuickReport يكي از مجموعه كامپوننتهاي دلفي هست كه براي گزارش گيري استفاده ميشه. اگر نگارش دلفي شما 7 باشه بطور پيش فرض اين مجموعه كامپوننت نصب نيست و بايد خودتون نصبش كنيد از دلفي 8 به بعد هم كه اصلا ساپورت نميشه. ولي توي دلفي 6 و 5 و 4 خودش به طور پيش فرض نصب هست.اين مجموعه ابزاري براي گزارش گيري تو دلفي هست. البته ميتونيد با ابزارهائي مثل Fast report, reportbuilder,crystalreport , ... هم استفاده كنيد. ولي من فكر ميكنم راحت ترينش همون QR هست.
من یک کتاب بهت معرفی می کنم فکر کنم که به دردت بخوره یه کتاب هست به اسم 296 برنامه در دلفی 6 این کتاب برای انتشارات ناقوس خیلی اطلاعات باحالی داره در مورد چاپ اطلاعات هم چیزای جالبی گفته امید وارم مفید باشه
در مورد نکته ای که دوستمون در بالا گفته باید بگم که شما قبل از اینکه بخواین از این تکنیک استفاده کنید باید اطلاعات رو داخل یک دیتا بیس ذخیره کنید بعد از طریق تکنیک ذکر شده از اطلاعات بانک گزارش تهیه کنید. البته این روش خیلی از مشکلات رو حل می کنه و فقط شما باید فیلد هایی رو که باید چاپ بشه رو انتخاب کنی اطلاعات کامل تر این روش رو هم می تونی تو کتاب گزارش گیری در دلفی 6 برای همون انتشارات رو بگیری. در مورد کتاب اول باید بگم که من چند تا از روش های چاپ رو امتحان کردم جواب میده ولی چندتاشو من سر در نیاوردم
:) :)
فقط در صورتي احتاج به بانك اطلاعاتي هست كا اطلاعات شما تكرار بشن و به صورت ركورد ركورد باشن.نقل قول:
شما قبل از اینکه بخواین از این تکنیک استفاده کنید باید اطلاعات رو داخل یک دیتا بیس ذخیره کنید بعد از طریق تکنیک ذکر شده از اطلاعات بانک گزارش تهیه کنید
براي چاپ يك فرم مثل مشخصات يك شخص خاص نيازي به بانك اطلاعاتي نيست.
اگه نحوه این کارو با یه مثال بگی ممنون میشم
يه QtTitleBand بذار رو فرم و توي اون چند تا QRLabel بذار
با سلام
بطور خلاصه پروژه ام رو توضيح مي دم
من يك صفحه دارم كه از 5 ستون اصلي تشكيل شده هر يك از اين ستون ها از دو ستون ديگر تشكيل شده اند كه در هر يك از انها ترافيك و مبلغ وارد مي شود
اين جدول از 20 سطر تشكيل شده كه تمام اين ستون ها را شامل مي شود
هر ستون و سطر اخر بطور متناظر جمع ستون هاي قبلي مي باشد
حال اين اطلاعات وارد شده را در درجه اول مي خواهم ذخيره كنم و در درجه دوم بالا اوردن و پرينت گرفتن
ممنون ميشم بابت راهنمايي
موفق و مويد باشيد
نحوه كار كه با يك خط دو خط نميشه توضيح داد.نقل قول:
بطور خلاصه پروژه ام رو توضيح مي دم
من يك صفحه دارم كه از 5 ستون اصلي تشكيل شده هر يك از اين ستون ها از دو ستون ديگر تشكيل شده اند كه در هر يك از انها ترافيك و مبلغ وارد مي شود
اين جدول از 20 سطر تشكيل شده كه تمام اين ستون ها را شامل مي شود
هر ستون و سطر اخر بطور متناظر جمع ستون هاي قبلي مي باشد
حال اين اطلاعات وارد شده را در درجه اول مي خواهم ذخيره كنم و در درجه دوم بالا اوردن و پرينت گرفتن
ممنون ميشم بابت راهنمايي
شما نمونه هاي QuickReport خود دلفي رو ببين در مورد هر چيزي كه سوال داشتي بپرس.
مثل اينكه بايد بيخيال شم؟!
يه كم منطقي باشيد.نقل قول:
مثل اينكه بايد بيخيال شم؟!
خوب براي هر كاري بايد خودتون شروع كنيد. باور كنيد چيزي نيست كه اينجا بشه توضيح داد.