وظیفه هست برادر !!!نقل قول:
راستش نه خیلی اونطوری نیست که تابلو بشه !!!!
ولی مثل اینکه تو V22 فقط در اطراف پنل LCD از LED استفاده شده نه در کل اون !!!!
اگه اینطوری باشه پس اصلا فرقی نمیکنه !!!!
همون 2230fm بهتره.
Printable View
وظیفه هست برادر !!!نقل قول:
راستش نه خیلی اونطوری نیست که تابلو بشه !!!!
ولی مثل اینکه تو V22 فقط در اطراف پنل LCD از LED استفاده شده نه در کل اون !!!!
اگه اینطوری باشه پس اصلا فرقی نمیکنه !!!!
همون 2230fm بهتره.
نه مشکلی نداره ! یه کابل dvi به hdmi میگیری ! تو کیفیت هم تاثییری نداره ! نه بهتر نه بدتر ! همون خروجی dvi کارت رو بهت میده !نقل قول:
سلام پدرام جان من پرسیدم بهم گفتن که این مدل است که
از هر طرف نگاه کنی رنگش تغییری نمی کنه
خودتم حتما یه تحقیق بکن روش....
w2284F
22" Wide (55,88cm)
16:10 1680 x 1050 @ 60 Hz
30.000:1 mit DFC
2 ms
300 cd/m²
170°, 170°
اره قیمتش که خیلی بالاست
280000
با توجه به این که مشخصاتش مثل خیلی مدل های دیگس و hdmi هم نداره و فقط dvi داره
پس فکر کنم دلیل قیمتش هم همینی باشه که گفتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل مدل های مختلف زیاده همشون هم خوبن و یک جورایی سلیقه ای هست و واقعا ادم سردر گم میشه
بعضی وقت ها پیش خودم میگم کاش بازار گوشی و pc هم مثل console ها تک قطبی بود تا ادم دغدغه نداشت :13:
پدرام جان این w2284F هم مانیتور عالی هست و از نظر کیفیت هم تا اونجایی که من نگاهش کردم خوب بوده.
سلام
یه سوال دارم
فرق LCD و LED چیه و کدوم بهتره و چه مزایایی داره؟؟
سعید جان دیگه مخه داره میریزه بهمنقل قول:
این V22 و 2230fm تو مقایسه و انتخابشون مونده بودم
امروز داشتم صفحات وسط تاپیک مانیتور های aoc رو میخوندم دیدم تمام کسایی که خریدن از براق بودن صفحش شدیاد شکایت دارن
که تو هر 2 مدلش تابلو هست
چند تا عکس هم گذاشته بودن که کاملا بازگشت نور تو صفحه بی داد میکرد
از اون ورم پسرخالم که 931 رو داره امروز اومد گفت تازه بعد از چند ماه تو فیلم ها متوجه شده که تفکیک رنگ رو تو حرکت ها بهم میریزه
اینها مهمترین و basic ترین چیز های یک lcd هست که این وضعه
حالا ببین وقتی روش ور میدارن headphone و webacm و ... میزارن دیگه چی از اب در بیاد
بازم گشتم بین مانیتور های lg دیگه کل انتخاب هام تقریبا بین این 3 مدل محدود شد
- w2261v
- w2284F
- w2252tq
کدوم از همه کامل تره و به صرفه تر ؟
من يه مانيتور 17 ميخوام بگيرمlcd چي بخرم خوبه بيشتر براي برنامهنوسي زياد اهل فيلم نيستم قيمتش هم پايين باشه بهتهر
منظور از LED یعنی Diode Light Emitted که به زبون خودمون یعنی ديود ساطع كننده نور .نقل قول:
خب این مشخصه که به جای کریستال مایع در صفحه یا همون Panel از میکرو LED استفاده شده که به گفته ی کارشناسان میتونه تا 100
برابر وضوح بیشتری نصبت به LCD داشته باشه و همچنین مصرف برقی کمتر !!
چون در LCD برای نمایش رنگ از تبدیلات ولتاژی استفاده میشد و با کمو زیاد شدن ولتاژ در قسمت های مختلف تصویر بوجود میومد اما در
LED ولتاژ وارد شده یکسان بوده و به طور مستقیم به نور تبدیل میشود.
پس دقیقا شد همون حرف خودم !!! اصلا صفحه های Reflex بدرد نمیخوره .نقل قول:
پدرام جان ببخشید ولی من چون به نظرت احترام میزارم به خاطر همین در مورد 2230fm که پسندیده بودی من حرفی نزدم ولی حالا که خودت به این نتیجه رسیدی میگم.
تو مانیتور ها یه موتور پردازش استفاده میشه که کل کارای مانیتور رو انجام میده . حالا چون در مانیتور هایی با تکنولوژیه Memory Stick Readable , Webcam و ... از همون پردازنده ی معمولی استفاده میشه به خاطر همین ممکنه در مواقع که قریب به اتفاق هم هست شما با کاهش Profmance تصویر و کشیده شدن رنگ مواجه بشی !!
خب حالا از بین این 3 مدل اگه زاویه دید رو کنار بزاریم من بهت W2261v رو به خاطر قابلیت Full HD و دارا بودن سرعت 2ms و نسبت کنتراست 20,000:1 که عالی هست پیشنهاد میکنم.
پدرام جان مطمئن باش پشیمون نمیشی جیگر .
اره سعید جان
حالا این ها به کنار
قضیه pixel های سوخته که تو همین مدت از هر کسی که AOC داره شنیدم که Pixel سوخته داده و همین پسر خالم هم تو 6 ماه 4 تا داد
راستی نمیدونی چرا این 2284 با این که از نظر امکانات کمتره از 2261 ازش گرونتره ؟