تقدیر و تشکر / خواهش و سوال ؟
سلام ! جناب mehdi1368 ! فقط میتونم بگم ، مطلب و اموزشتون عالی بود ! اقا دست تون درد نکنه واقعا ممنونم از زحمت تون ! من خیلی وقته دنبال برنامه مشابهی هستم ، و مطالب بسیاری رو هم در فروم های مختلف دنبال کردم ، ولی بدلیل نبود توضیحات کافی ، نتونستم از هیچ یک استفاده کنم ! ولی اموزش شما بی نقص و کامل بود !
استاد گرامی ! چند سوال از حضورتون داشتم ! البته شاید بعضی هاشون خیلی پیش پا افتاده باشن ولی محض احتیاط و اطمینان خاطرم ، خواهشمندم پاسخ شون رو بفرمایید !
1- با استفاده از این برنامه ، ( با اینکه به توانایی بک اپ گرفتن از نرم افزارها اشاره کردید ولی ) ، ایا از درایورهای ( مربوط به سخت افزار ها و ) نصب شده هم ، بک اپ گرفته میشه ؟
2 - اگه ما روی یک سیستم ، 2 تا ویندوز داشته باشیم ( مثلا یک ایکس پی و یک سون ) ، ایا مراتب کار ، تغییری میکنه ؟ و ایا میشه از هر دو ویندوز ، در یک مرحله بک اپ گرفت ، یا باید بصورت مجزا بک اپ گرفته بشه ؟
3 - ایا این برنامه با ویندوز های ویستا و سون مشکلی نداره ؟ با نسخه های 64 بیتی ویستا و سون چطور ؟
4 - ایا این برنامه باید حتما در حالت خارج از محیط ویندوز انجام بشه ؟
5 - اگه روی ویندوزمون از نرم افزارهایی که قابلیت نصب ویندوز مجازی رو دارند ( همچون wm ware / vitual pc ) ، استفاده کنیم ، ایا بازهم تفاوتی در طی مراحل عنوان شده شما ، وجود نخواهد داشت ؟ و اصلا این برنامه ، چنین موردی رو هم ساپورت میکنه ؟
6 - میشه لینک دانلود این برنامه رو هم قرار بدید ؟ ( درسته که میشه با یه سرچ ساده گیر اورد ولی منظور من استفاده از همون برنامه مورد استفاده شماست ) ایا این برنامه نیازی به رجیستر کردن داره ؟ اگه داره ، لطفا لینک کرک و خلاصه طریقه رجیستر کردن شو هم بفرمایید !
7 - ایا میشه این برنامه رو بر روی فلش مموری ریخته و از ان طریق اجرا و استفاده کرد ؟
در پایان از تون خواهش میکنم اگه براتون مقدور بود ، سری به این لینک بزنید و حقیر رو راهنمایی بفرمایید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم که سوالاتم بسیار بوده و مطمئنا پاسخ شون ، نیازمند صرف زمان فراوانیه ! ولی باور بفرمایید چاره دیگه ای نداشتم و وقتی مطلب و اموزش شما رو خوندم ، واقعا به حل مشکلاتم امیدوار شده و مجبور به زحمت انداختن جنابعالی شدم !
راستش من دو تا مشکل اساسی دارم و مدت بسیاریه که برای رفع یا یافتن چاره انها ، تلاش میکنم ! ولی متاسفانه به نتیجه دلخواه و قطعی نرسیدم ! یکی از مشکلاتم همین گرفتن بک اپ هستش و مشکل دیگم که در لینک فوق بیان کردم هم ، مربوط به استفاده از برنامه ای برای نصب ویندوز مجازی ست ! و واقعا به رفع این دو مشکل نیاز دارم ! امیدوارم جنابعالی قبول زحمت فرموده و حقیر رو در حل این دو مشکل ، یاری بفرمایید !
مجددا از زحمات تون ممنون و سپاسگذارم ! ارادتمند شما / فرامرز
تشکر و قدردانی / سوال مجدد ؟
سلام ! از استاد محترم mehdi1368 کمال تشکر رو دارم ، واقعا لطف کردید ! فقط چند مورد دیگه مونده که بازم دست شما رو می بوسن !
یکی اینکه ایا این برنامه نیازی به رجیستر و کرک داره یا رایگانه کلا ؟
و مورد بعدی هم اینکه ایا برای استفاده از فلش مموری ، همون فایل برنامه رو که برای دانلود یا رایت گذاشتید رو باهاس روی فلش بریزم و تموم ؟ یا فرق داره ! چون فکر کنم اون فایل iso باشه و من نمیدونم ....؟
اگه تنظیماتی داره هم لطفا بفرمایید !
مورد اخر هم این که در میان اموزش تون یه جاهایی رو گفتید که دست نزینم و رد شیم ، ایا در این جاها یا جاهای دیگه برنامه ، تنظیم یا تنظیماتی برای بالاتر بردن سرعت و کارایی برنامه وجود داره ؟ در صورتیکه سخت افزار ها توانشو داشته باشند !
در ضمن مادربرد من maximus 2 formula هستش و 16 گیگ رم 800 و پردازنده 4 هسته ی دارم !
فلش مموری هم ocz / atv / 16gb هستش !
باز هم از لطف و توجه شما سپاسگذارم و فقط خواهش میکنم در صورت صلاحدید ، به سوالات حقیر در لینکی که در پست قبل قرار دادم هم ، پاسخ بفرمایید !
ارادتمند شما / فرامرز
تشکر و قدردانی / سوال مجدد ؟
سلام ! از استاد محترم mehdi1368 کمال تشکر رو دارم ، واقعا لطف کردید ! فقط چند مورد دیگه مونده که بازم دست شما رو می بوسن !
یکی اینکه ایا این برنامه نیازی به رجیستر و کرک داره یا رایگانه کلا ؟
و مورد بعدی هم اینکه ایا برای استفاده از فلش مموری ، همون فایل برنامه رو که برای دانلود یا رایت گذاشتید رو باهاس روی فلش بریزم و تموم ؟ یا فرق داره ! چون فکر کنم اون فایل iso باشه و من نمیدونم ....؟
اگه تنظیماتی داره هم لطفا بفرمایید !
مورد اخر هم این که در میان اموزش تون یه جاهایی رو گفتید که دست نزینم و رد شیم ، ایا در این جاها یا جاهای دیگه برنامه ، تنظیم یا تنظیماتی برای بالاتر بردن سرعت و کارایی برنامه وجود داره ؟ در صورتیکه سخت افزار ها توانشو داشته باشند !
در ضمن مادربرد من maximus 2 formula هستش و 16 گیگ رم 800 و پردازنده 4 هسته ی دارم !
فلش مموری هم ocz / atv / 16gb هستش !
باز هم از لطف و توجه شما سپاسگذارم و فقط خواهش میکنم در صورت صلاحدید ، به سوالات حقیر در لینکی که در پست قبل قرار دادم هم ، پاسخ بفرمایید !
ارادتمند شما / فرامرز