samsung T1900 با گرافیک 7950GT جواب میده؟
samsung T1900 با گرافیک 7950GT جواب میده؟
اره مشکلی نداره !
سلام. آره!! ولی این کارت گرافیک از رده خارجه ها!!نقل قول:
خیلی ها میگن از رده خارجه!!نقل قول:
ولی من نمیدونم چرا اکثره بازی های روز رو به خوبی اجرا میکنم و حالشو میبرم!!:46:
آخه من فکر کردم که تازه می خوای بخریش!! :دینقل قول:
وگرنه از رده خارجه قویه!! :دی البته dx10 نداری و اکثر بازی های امروزی رو با تمام تکنیک های تصویری نمی تونی انجام بدی ، ولی اگه منم جای شکا بودم عوضش نمی کردم ، ایشاالله dx11 ! :دی
آره ایشاالله دایرکتیس 11،شایدم12:31:نقل قول:
فعلا" مانیتور واسه سیستمم خیلی واجبتره...چشامو دارم از دست میدم با این مانیتوره ذغالیم!:19:
برای مانیتور پیشنهاد می کنم که 22 اینچی بگیری ، اگه برای بازی می خوای 1680*1050 ولی اگه ممکنه در آُنده فیلم fullhd ببینی 1980*1200 بگیر و تا مدت ها خیالت رو راحت کن. 19 اینچ دیگه کمه!! حتی من که الان 20 دارم ، باز احساس می کنم کوچیکه! :دینقل قول:
داشتن خروجی DVI چه مزیتی نسبت به D-SUB داره؟
خیلی گیج شد!!
آخر نفهمیدم چه مانیتوری با چه رزولیشنی بگیرم که راحت بتونم بازی کنم!!
مثلا" اگه بخوام T1900 بگیرم رزولیشنش 1440x900 هست...
اونوقت با این گرافیکی که من دارم فکر نمیکنم با این رزولیشن بتونم کار کنم!!
بنظره شما مانیتور با رزولیشن 1280x1024 بگیرم؟!
نقل قول:
البته زیاد نمی دونم ولی چون به دنبال سیستم بودم نظرات را می گویم:
1- فکر کنم در مورد کارت گرافیک:
چون مادربرد شما ma780G-UD3H است و ویژگی استفاده همزمان کارت ان برد و گسسته شما را دارد شاید اوضاع آن قدر ها هم بد نشود
ATI Hybrid Graphics Technology support
Experience the advanced ATI Hybrid Graphics Technology, which is including ATI Hybrid CrossFireX™, ATI SurroundView™, and ATI PowerPlay™ with Windows Vista and XP* supported. With combination of onboard GPU and a single VGA card’s GPU*, ATI Hybrid CrossFireX™ can bring remarkable display performance on AMD platform, and also further to increase your overall system value. ATI SurroundView™ allows 4 or more monitors support at once and also ATI PowerPlay™ enables power saving profiles to help reduce power consumption and further resulting in reduced system temperatures and fan noise.
* For Windows® XP, please must install AMD Chipset driver version 8.51 or later.
** Please use ATI Hybrid CrossFireX certified VGA card (i.e., ATI Radeon HD 2400, 3400 series).
2- بهتر است که با هزینه ای که می کنید 22 اینچ بخرید.
3- w2261v LG 21.5 Full HD قیمت حدود 250
4- w2042S
20 inch
قیمت حدود 196
5- AOC
V22
WLED
mic
webcam
speker
21.6 inch
حدود 270