got error
Bootloader
06.a9
Err:A5,70,27,00,1F
MEM_MAP Blank
Service Req`d
always same error after flash with moto rocker
answer
new firmware have CG52 RSA protected. Try CG31
Printable View
got error
Bootloader
06.a9
Err:A5,70,27,00,1F
MEM_MAP Blank
Service Req`d
always same error after flash with moto rocker
answer
new firmware have CG52 RSA protected. Try CG31
یه چیزی هم که در این مورد توصیه شده بود این بود که از ورژن های مختلف rsdlite استفاده و تست کنی مخصوصا ورژن 3.6
اینجا رو هم حتما نگا کن یک مشکل شما رو داشت و گوشیش درست شد
کد:http://www.motorolafans.com/forums/motorola-e8/21716-guide-flashing-your-v8-rsd-lite-2.html
داداش دمت هات
ولي يه مشكلي هست ... اين يارو گفته ...:
اين قسمن كه بولد كردم ... رو براي من نشون نميده ... و گوشي اصلا روشن نميمونه ....!!!نقل قول:
BootLoader
06.A9
Err:A5,70,27,00.1f
MEM_MAP Blank
Service Req'd
Battery Ok
Ok to program
Connect USB
DATA Cable
به نظرر من بهتره مشکلات رو یه بار دیگه مرور کنیم
گوشی شما روشن نمیشه البته تا وقتی که پاور رو نگه نداری طبق گفته شما هم مشکل از باطری نیست پس میریم سر مرحله دومشما میتونید با دکمه پاور گوشی رو روشن نگه داری اما rsd lite شما گوشی رو نمیشناسه اولین کاری که میشه کرد اینه که جدیدترین درایو رو پیدا و نصب کنی بعد ورژن های مختلف rsd lite رو یکی یکی نصب و اجرا کنی سپس گوشی رو در حالی که روشن نگه داشتی به کامپیوتر وصل کنی امیدوارم که تو این مرحله به نتیجه برسی و کامپیوتر گوشیتو بشناسه که اگه شناخت کلاتو بنداز هوا احتمال 90 در صد مشکلت حل شه
اگه شناخت که باید ببنیم موقع نصب بوتلودر گوشیت خراب شد یا موقع نصب فایل فلش
خوب همه ي مراحل رو انجاميدم .... قبلا
نميشناسه ... ورژن 3.6 به بالا تا 4.5 رو تستيدم
موقع نصب فلش !
من این مشکل رو تو چند انجمن مطرح کردم که معمولا اولین جوابشون تست پوینت هستش ایا این مورد رو هم امتحان کردی
این سایت هم عکسهای مفیدی در مورد تست پویت موتورلا داره ولی e8 توش نبودکد:http://www.gsmwiki.com/
مرسی rozysara جان به خاطر پیگیریهات . اما واسه e8 تست پوینت نیست.
جانی جان اگه واسه این گوشی تست پوینتی وجود نداشته باشه پس اصولا نباید این گوشی به قول معروف dead بشه. چون اگه این طور باشه که گوشی با یه مشکل نرمافزاری باید دور انداخته بشه. نرم افزاری به اسم motorocker و یا همون FREE_UBLهست که برای فلش استفاده میشه احتمالا با این برنامه بتونید گوشیتون رو فلش بزنید. در ضمن من هم یه نگاهی به اینترنت انداختم و متوجه شدم که برای مدل های دیگه موتورولا تو این مورد مشکل از نرمافزار p2keasytool استفاده شده. اگه بتونید جدیدترین ورژن این برنامه رو پیدا کنید شاید تو لیست مدل هاش E8 هم باشه. در ضمن شما از روش پاور بوت برای اتصال گوشیتون به کامپیوتر استفاده کردید؟ به این صورت که باتری رو از گوشیتون خارج کنید و گوشیتون رو به کامپیوتر متصل کنید. حالا برنامه فلش رو باز کنید و در حالی که دکمه های # و * رو نگه داشتید باتری گوشی رو سر جاش بندازید. اگه گوشیتون توسط کامپیوتر شناسایی شد گوشیتون رو فلش کنید.
سلام به ناصر جان گل. آقا شما استاد بنده این من اگه اینو میگم نه از سر مخالفت باشه. اما فقط توی لینوکسی ها واسه a1200 test point هست این گوشی ها اگه به حالت dead برن خودشون خودشونو recover میکنن. در مورد power boot انگار رضا میگفت امتحان کرده .