سلام.
اینکه میفرمایید من کمی بیش از حد بحث میکنم یعنی چی؟ما اینجا میایم که بحث کنیم.(البته با مشاجره اشتباه نشه).
اینکه گفتید همه قبول دارن صفحه X1 بهتره منم از لحاظ رزولوشن قبول دارم, همه جا هم گفتم بهتره و کیفیت تصویرشون اصلا" قابل مقایسه با هم نیست.(میتونید پستهای قبلی منو بخونید)الان هم میگم کیفیتش بهتره اما اینکه میان میگن 2دهم بزرگتره و اصلا" مهم نیست ,اینطوری نیست واسه اینکه 2 دهم اینچ میشه نیم سانت و اونم اینکه نیم سانت توی قطر!!!
در مورد تشکر هم باید بگم متاسفانه من خیلی کم از دکمه تشکر استفاده میکنم اما مطمئن هستم که دوستان مشکلشون تشکر من نیست یا بهتر بگم تشکر کردن یا نکردن توسط من و باقی دوستان فکر نمیکنم مشکلی بوجود بیاره.
در مورد مقایسه مموری داخلی و خارجی اونجایی که فرمودید اگر امنیا 16 باشه سر تره.یعنی اگر 8 باشه با همین 8 گیگ کارت X1 برابره.
منم خیلی اوقات پست زدم و تشکر نشد ازش نباید بیام بگم چون کسی تشکر نکرده پس......(حتی خود شما).
حالا اگر فرصت شد سعی میکنم یک بار دیگه نظرم رو در باره کلیه مطالب نوشته شده شما مطلب به مطلب عرض کنم.البته امیدوارم اینو جانبداری از یک برند خاص در نظر نگیرید.
شاد و پیروز باشید.