به جای اینا آموزش بزارید بهتره
مثلا یه سری چیزها و قسمت ها توی قسمت چیدن ترکیب هست که استفاده نمیشه
اگه در مورد اونا توضیح بدید ممنون میشم
Printable View
به جای اینا آموزش بزارید بهتره
مثلا یه سری چیزها و قسمت ها توی قسمت چیدن ترکیب هست که استفاده نمیشه
اگه در مورد اونا توضیح بدید ممنون میشم
نقل قول:
مثلا چی؟بپرس تا بگم
فرض کنید 4-3-3 بازی می کنید
با این ترتیب
gk
cb
cb
rb
lb
dmf
amf
amf
cf
lfw
rfw
یکی اخراج بشه چیکار می کنید؟
نقل قول:
اولا با این ترکیب باز کردن اشتباه مجظه.چون ضد حمله میخوری.ثانیا من اگه جای تو بودم دو تا amf هامو میکردم cmf
نقل قول:
حریفت خود کامپیوتره؟
سلام
تاپیک رو به اینجا منتقل کردم چون چنین تاپیک هایی همیشه اسپمکده میشن. اینجوری پست ها شمارش نمیشن.
موفق باشید
:| !!!
اين بازي يه تابيك جدا توي اين بخش داره :
لطفا اين بحث به تابيك اصليش ارجاع داده بشه ! اكه اين طوري بشه ! بايد شونصد تا تابيك جديد هم براي بازي هاي ديكه زد ! ولي الان همه ي بازي ها يه تابيك بيشتر ندارن ! حتي بازي هاي بر بحثي مثل WoW هم دو تا بيشتر نداره !!! :)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293097
واقعیتش به نظر من ترکیب فعلا توی بازیهای کامپیوتری نقشی ندار.
فقط بازیکنان مهم هستند
به این ترکیب عادت کردم و نمیتونم عوضش کنم در کل اصلا به دفاع معتقد نیستم ، معمولا تیمم همیشه حالت حمله ای داره.نقل قول:
هر بار هم که عوضش کردم پشیمون شدم ولی پستها رو همونطور که گفتید عوض می کنم.
اینم بگم من نسخه ps2 رو بازی می کنم.
حریفم هم کامپیوتره.
نقل قول:
مطمئن باش چون حریفت کامپیوتره دفاغ واست مهم نیست ولی با یکی مثل خودت که عقل داره بازی کنی راحت تورو میبره
بنظره من بهترین سیستم 4-4-2 بشرطی که ابزارشو داشته باشی ولی من همیشه با 3 تا هافبک که 2 تاش دقاعیه یکیش مرکزی بازی می کنم اینجوری کارم تو دفاع راحته چون همیشه با اینتر بازی میکنم 2 تا مهاجم سرعتی و قوی دارم ( ایبرا و اوبینا ) بیشتر سعی میکنم اونارو بکشم عقب با اونا دفاع کنم تا دفاع خالی نشه
فقط کافیه اینتر یه بازیساز قوی مثل کاکا حالا نه خوده کاکا یکی که شبیش باشه بگیره من دیگه وسط زمین مشکل ندارم
کسی بلده تو Pes سیستم چرخشی راه بندازه ؟