من عجله ی زیادی ندارم اخه ماشینه بابام هم زیاد میاد زیره پام و میتونم منتظر بمونم حالا اگه از جهت های مختلفی مزدا3 مدل 2010 نسبت به مزدا3 که در حال حاظر موجود میباشد بهتره با دلیل به من بگین تا دست نگه دارم..........
ممنون
Printable View
من عجله ی زیادی ندارم اخه ماشینه بابام هم زیاد میاد زیره پام و میتونم منتظر بمونم حالا اگه از جهت های مختلفی مزدا3 مدل 2010 نسبت به مزدا3 که در حال حاظر موجود میباشد بهتره با دلیل به من بگین تا دست نگه دارم..........
ممنون
مزدا 3 مدل 2010 فعلا که تا جایی که میشه دید تنها از نظر ضاهر زیباتر هستش و ما هم نمیدونیم این ماشین موقع تولید در ایران چه ویژگی های فنی داشته باشه و اینکه آیا مدل هاچبک و یا MPS این ماشین تولید میشه یا باز هم فقط مدل پایه تولید میشه
راستی یه موردی هم بگم راهنمایی و رانندگی نمونه هایی که سفراش داده برای گشت نا محسوس از نوع موتور 2300 و احتمالا توربو هستش .
به نظرم تا اون موقع هم میتونی صبر کنی هم میتونی یکی از نمونه های موجود رو بخری .البته تا اون موقع و یا کمی بعد اون مزدا 2 و مزدا 6 هم میان .
دوست عزیز از راهنمایی های شما ممنون.
برای من صبر کردن مانعی نداره فقط میخام یه ماشین خوب بگیرم.قیمتشم تو همین محدوده ی مزدا3 باشه خوبه.
فقط میخام ماشینی باشه که برای من مناسب باشه و بتونم چندین سال نگرش دارم اخه حالا حالا ها دیگه پول ماشین نمیتونم بدم ایشالا باید پولا را برای کارای دیگه جمع کنم.........
حالا انتخابم مزدا3 میباشد ولی اگه مزدا 3 مدل 2010 هم چیزه خوبیه و ارزش بیشتری نسبت به مزدا3 فعلی داره و نیاز های منو بیشتر برطرف میکنه که منتظره مزدا3 مدل 2010 بمونم.
منتظره پاسخ شما دوستان عزیز هستم
سلام
این جور که پیداست خیلی کل کل رو دوست داری و به تبعش مزدا3.
همه پستا رو خوندم .پس حرف تکراری نمیزنم.فقط یه نکته رو میگم که دوستان اشاره نکردن و اصلا ربطی به مسائل فنی نداره!!
اگه میخوای بیشتر تو چشم باشی کمری خیلی سره ولی اگه میخوای کمتر تو چشم بقیه باشی مزدا3.
نظر خودم کمریه.چون به لوکس بودن ماشین اهمیت میدم.
نه تفاوتش خیلی زیاده، خوده مسئولین مزدا معتقدند که ماشین کاملاً متحول شده و چرخ رو دوباره اختراع کردن!نقل قول:
کلاً پلتفرم ماشین تغییر کرده یعنی بلکل یک ماشین جدیده، پلتفرمش رو از فورد Ford Focus گرفته همین باعث شده ماشین کمی جادارتر و بزرگتر بشه و عضلانی تر که یکی از ایرادات بزرگ مزدا 3 همین فضای کمش بود که کمی بهتر شده.
موتور همونه البته فکر میکنم یکمی سیستم مکش هوا رو بهبود دادن که از نظر مصرف سوخت بهتره شده و یکمی هم در پرفرمنس البته بهتر شدن مصرف سوخت که ادعای 5.9 لیتر در 100 کیلومتر رو کردن به خاطر گیربکس جدید هم هست،نسل جدید البته با موتور قویتره مزدا هم که موتور 2.5 لیتریه مزدا 6 هست هم عرضه میشه.
گیربکس مزخرف 4 سرعته هم حالا تبدیل به گیربکس 5 سرعته اتوماتیک یا 6 سرعته دستی شده و کلی امکانات داخلش تغییر کرده و تکنولوژیهای جدید درش بکار رفته که بعضیاش برای اولین بار برای ماشینی تو این سطح به کار میرن، ولی خوب یکی از مهمترین مسائل، قیافه ظاهریشه که خیلی تغییر کرده و اصلاً یه ماشین دیگست و با نسل فعلی خیلی فاصله داره واقعا ظاهرش بهتر شده مخصوصاً پشتش خیلی بهتر شده واقعا مزدا نسل قبل از نمای عقب خیلی جالب نیست ولی این نسل خیلی خوبه، مدل هاچتبک هم خیلی ظاهر خوبی داره حتی خیلی بهتر از مدل صندوق دار.
بهمن اشتباه بزرگی میکنه اگر این ماشین رو وارد نکنه واقعا با این ماشین میتونه اون رنج ماشین ها رو بگیره با ظاهر و امکانات خوبی که داره. اگر بیاره احتمال خیلی زیاد مدل با موتور 2.5 لیتری رو هم میاره چون بهمن همیشه مزداهاش چندین تیپ دارن.
قیمت ماشینم از 14 هزار دلار تا 20 هزار دلار برای مدل 2.5 لیتری S Grand Touring هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خیلی ممنون.
اگه میشه در مورد این ماشین(مزدا3 مدل 2010)بیشتر توضیح بدین.
مثلن چند تا تیپ داره؟تیپاش به چه صورت نام گذاری میشن؟.......
خیلی ممنون.
به نظر منم مزدا 3 بهتره اینم تفاوت تیپ هاشنقل قول:
مزدا 3 (1387)
مدل اتومبیل
سیلندر/سوپاپ
حجم موتور
قدرت موتور
شتاب 100- 0
نوع جعبه دنده
مصرف سوخت
مزدا 3
(1387)
4 / 16
2000 سی سی
150 اسب بخار
تیپ 2و3 (9)
تیپ1 (8/5)
جلو
4T
5M
8/4
8/2
◄وزن 1340 کیلو
◄باک 55 لیتر و صندوق بار 413 لیتر
◄حد اکثر سرعت 209
◄فرمان الکتروهیدرولیک
◄6 کیسه هوای ایمنی
◄سیستم ترمز جلو و عقب دیسکی ABS/EBD
◄سیستم تهویه مطبوع کنترل اتوماتیک
◄شیشه بالا برقی 4 درب
◄نشانگر دمای داخل و بیرون
◄مه شکن جلو و عقب
◄تنظیم ارتفاع صندلی راننده
◄اینه جانبی برقی با گرمکن
◄فرمان قابل تنظیم 4 جهت
◄کنترل سیستم پخش بر روی فرمان
◄سیستم قفل دوبله
◄چراغ های جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع
◄◄◄ تیپ 1
دسته دنده ی PVC- فرمان پلی اورتان و رادیو پخش کاست و سی دی
◄◄◄تیپ 2
دسته دنده ی چرمی- فرمان با روکش چرمی- و رادیو پخش CD به همراه چنجر- دارای گرمکن صندلی- سقف شیشه ای سنروف
◄◄◄تیپ 3
برف پاک کن اتوماتیک با حسگر باران- سپر جلو وپنجره ی اسپورت- چراغ جلو با قابلیت روشن و خاموش شدن اتوماتیک
صندلی با روکش چرمی
دوستان قیمت جهانیه کمری 2007 اس یی 2400 و اریون مدل فولش چنده؟
قیمت کمری 2007 اس یی 2400 تو ایران هم بدین.
ممنون.
سلام.
دوستان امروز داشتم با پدرم در مورد خرید ماشین صحبت میکردم بم گفت تا حدوده 35 میلیون بم میده که به مامانم گفتم و در نهایت پولم رسید به 45 با زور.
از همه ممنون که بحث را تا این جا پیش اوردن منم به یه سری نتایج رسیدم.
حالا دیگه میخام بحث ازاد تر باشه و یه تاپیک دیگه باز کنم.تو رو خدا نگین چرا این همه طولش میدم اخه به خدا در مورد ماشین اطلاعات زیادی ندارم و به کمک شما خیلی احتیج دارم.
حالا تاپیک جدید را میخام بزنم که در اون جا بهترین ماشین در رنج30 تا 40 ملیون معرفی کنید.اگه به 45 هم رسید اشکالی نداره.
من انتخابم ری مزدا3 بود ولی یه بار حدود 2 دقیقه پشت یه کمری نشستم خیلی حال کردم.برا همین دوباره گیج شدم که چه کنم.
دوستان لطفن دوباره بم کمک کنید و بهترین ماشینی که در رنج 30 تا 40 میلیون میشه خرید را بم معرفی کنید.
اطلاعات بیشتر در تاپیک جدید.اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزرا، کمری، سوناتا (البته صفر آزرا فکر کنم یکمی بیشتر از 45 باشه ولی با 45 میشه یدونه خیلی تمیز گرفت).
شاسی بلندم، سورنتو.