دوست عزیز N97 رو نمیدونم.اطلاعاتی درباره 3GS داشتی بیا تاپیکش بپرس.من و بچه ها جواب میدیم
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=328684&page=5[/HTML]
Printable View
دوست عزیز N97 رو نمیدونم.اطلاعاتی درباره 3GS داشتی بیا تاپیکش بپرس.من و بچه ها جواب میدیم
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=328684&page=5[/HTML]
سلام خدمت همه ...
اگه بحث بررسی بین این دو هستش من Nokia N97 رو ترجیح میدم ...درسته که آیفون قدرت سخت افزاری بالاتری داره اما 97 یه چیز دیگه هستش ...
به دوستان یه توصیه دارم! اگر براشون این امکان وجود داره قبل از خریدن هر کدام از این گوشی ها سعی کنن از دوستاشون یه روز یا دو روز هر کدام از گوشی ها را بگیرن و دستشون باشه و قشنگ باهاشون کار کنن! ببینن لذت بخش بودن در کار کردن با گوشی یعنی چه؟ من مطمئنم اگه کسی هر دو تا گوشی را دست بگیره و باهاشون کار کنه فقط یکی را انتخاب می کنه! و تا آخر عمر هم ولش نمی کنه!!! از این که بشینین مقایسه کنین یه جایی نمی رسین چون هر کسی یه معیاری داره!باید گوشی را دستتون بگیریم کارایی هاشو ببینین بعد تصمیم بگیرین! من که تو این مقایسه آیفونما با نه تنها n97 بلکخ هیییییییییچ گوشی عوض نمی کنم! چون اون لذت کار را به من داد!اونقدر بهم خال داد که چشمما روی دوربین و کیبورد سخت افزاری ببندم!به قدری آهنگ گوش کردن با این گوشی لذت بخشه(به خصوص با هدفون creative) که اصلا نمی شه توصیفش کرد! دوستان شما را به مقایسه اصلا دعوت نمی کنم چون کار خسته کننده ای هس و بی نتیجه! و تنها به مشت ناراحتی داره!شما را به تجربه کردن هر دو گوشی دعوت می کنم!
موفق باشید
این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستن معلومه iphone سر تره
حالا اگه با پاکت پی سی ها htc مقایسه میکردین یه چیزی:27:
n97 شیش ماه دیگه خز شده و قیمتشم نصف ولی iphone خیلی بیاد پایین صد تومنه
در کل ان97 فقط يه کيبرد خوب همچنين دوربين بهتري نسبت به ايفن 3جي اس داره.
ولي در مقابل ايفن 3جي اس امکانات بسيار خوبي مانند سيستم عامل خوب همچنين سخت افزار قدرت مندي داره.........
در کل نظره من ايفن 3جي اس مي باشد.
اگه کسي واقعن کيبرد به کارش مياد اون موقع ميشه به ان97 نسبت به ايفن 3جي اس فکر کرد.
شما به سخت افزار سيمبين هاي ساسونگ و سوني اريکسون اگه نگاهي بندازيد متوجه ميشيد که ان97 سخت افزار بسيار پاييني داره تنها کيبرد اين گوشي يک مزيت خوب به حساب مياد
با سلام
هنوز که هنوزه گوشی بهتر از آیفون 3 جی نیومده
همینو ندیده بودیم ! که دیدیم .. از بچه های با تجربه سایت بعیده بیان این 2 رو مقایسه کنن ..نمیدونم چی این 2 گوشی شبیه هم هستش .. امکانات؟ قدرت سخت افزاری ؟ کاربردها؟سیستم عامل؟ در بهتر بودن iphone هم شکی نیست ! اما نه برای همه... برای کسانی که میتونن از امکاناتش استفاده کنند
از کاربران فعال هم بعید نبش قبر کنن و تاپیک های خدا سال پیش رو بالا بیارن
(تاپیک مربوطه به قبل از عرضه آیفون تری جی اس!!!)
کاربر فعال هم خز شد رفت پی کارش:31:نقل قول:
بالا بود ... به تاریخ پست قبلی دقت کنید ...
ادبیاتتو زیباتر کن علی جان ...:11: