سیستم آموزشی ما خر تو خر تر از این صحبتهاست
از طرفی کلی هزینه برای گسترش نرم افزارهای آزاد و لینوکس ملی و اینا می کنن از طرف دیگه هنوز در مدارس و دانشگاههای ما به قول شما آموزشها مبتنی بر محصولات مایکروسافته
Printable View
سیستم آموزشی ما خر تو خر تر از این صحبتهاست
از طرفی کلی هزینه برای گسترش نرم افزارهای آزاد و لینوکس ملی و اینا می کنن از طرف دیگه هنوز در مدارس و دانشگاههای ما به قول شما آموزشها مبتنی بر محصولات مایکروسافته
دوست عزیز این طور نیست اگر بخواهند خودت می دونی پرسرعت ترین اینترنت ها رو دارن ! اگه بخوان دانلود می کنن و اون 1 دلاری که میدی هم نمیدن (هزینه اینترنت فوق العاده پایین)! :21:نقل قول:
یعنی فرهنگشون اجازه نمیده ! :2:
ما ایرانی ها به دزدی عادت کردیم ! :27:
همه نه ها ! من کسانی رو می شناسم که ویندوز . فتوشاپ ..... اینا رو خریداری می کنه (از طریق رابط تو دوبی)
ولی من نه میرم با 2-3 تومن نهایت ! یه ویندوز تهیه می کنم (همچین هم جنیو میشه که خوده بیل گیتس تو کفش می مونه) !
شما برو صفحه اولو بخون! نوشتن اگه کسی یه نرم افزار دانلود کنه باید به فکر کرک و رجیستری باشه و اگه بره تو سایتای مربوط به این کار ای پی ش به کلی از اینترنت بن می شه! وقتی اینترنت پر سرعت داشته باشی ولی نتونی فیلم و نرم افزار دانلود کنی به هیچ درد نمی خورهنقل قول:
البته یه چیز دیگه هم هست اینکه الآن غربیا بیشتر نرم افزارهاشونو از طریق اینترنت دانلود میکنن و از طریق همون وب سایت سازنده نرم افزار پول پرداخت میکنن و کلید فعال سازیشو دریافت میکنن.
در واقع هم از ترافیک اینترنت پرسرعتشون به نحو احسن استفاده میکنن و هم Copyright رو رعایت میکنن.
همونطور که خودتونم میدونین نرم افزارهای کرک شده خیلی از مواقع مشکلات پیش بینی نشده ای رو به هنگام کار برای کاربر بوجود میارن و بیشتر اوقات اون کیفیت نرم افزاری که به صورت Original خریداری شده رو ندارن؛ برای بعضی نرم افزارها روشهای اعمال کرک اونقدر پیچیده و دشواره که آدم ترجیح میداد به طور مستقیم از سایت سازنده نرم افزارو خریداری کنه.
برای موسیقی هم که سرویس های دانلود آنلاین زیادی مثل iTunes، Napster، سرویس موسیقی Real و ... وجود دارن که با پرداخت اینترنتی هزینه موسیقی اونارو دانلود میکنن.
برای دانلود فیلم هم شاید یه همچین سرویسایی داشته باشن.