با سلام
از تمام دوستان که وقت میزارن و کمک می کنن ممنونم .
گفتید : هدف از برنامه نویسی؟ __ گفتم : علاقه
گفتید : چرا vb ؟ __ گفتم : چون پیش زمینه ای ازش داشتم و در مدرسه کمی با اون کار کردم نسبت به بقیه زبان هایی که تو مدسه درس میدن یه vb خیلی علاقه دارم .
الان میخوام براتون بگم :
سال 83 دیپلم فنی _ کامپیوتر گرفتم (اون موقع pascal بیشتر مطرح بود ، vb6 علناً جایی نداشت )
الان بیشتر برنامه هام و کنار زدم دارم واسه کنکور میخونم .
هدف اصلی من از vb6 برای کنکور و انشاءالله دانشگاهه ، ولی گفتم ، من که میخوام به خاطره درسvb یاد بگیرم ،پس وقت بیشتری میزارم و پایه ای و اساسی کار میکنم. باشه، که به خاطر علاقه ای که بهش دارم و وقتی که واسش میزارم به جایی برسم ==> انشاءالله
اگر vb6 برای یاد گرفتن (به سهم بعضی دوستان محترم ) به خاطر قدیمی بودنش ، وقت تلف کردنه میخوام بهشون بگم قصد من از vb6 اینه که گفتم(کنکور، دانشگاه) ولی هدف اصلی من کلاً ==> برنامه نویسیه حالا میخواد vb6 باشه (که آشنایی مختصری دارم)یا vb.net (که به نظر یک کاربر حرفه ای این انجمن vb.net قواعدی تر و اصولی تره) یا میخواد ++C یا #C یا PHP یا PORTON یا ... هدف برنامه نویس شدنه .
از این که کمتر به انجمن میام از شما عذر میخوام واسهء کنکوره
از زحمات انجمنی های دارای لطف و شما کاربران محترم کمال قدردانی را دارم و از خداوند سربلندی همراه با عزت را برای همه شما مسئلت میکنم . (اخرشو فکر کنم تو اخبار شنیدم )
منتظره دستورات و راهنمایی های شما هستم .