قیمتش از 9 تومن دیدم تا 31 تومن ، کیفیتش میگن خیلی خوبه ، یکی از دوستام خریده 27 من نشنیدم ولی میگه هم استریوس هم کیفیتش خوبه .
قیمتش از 9 تومن دیدم تا 31 تومن ، کیفیتش میگن خیلی خوبه ، یکی از دوستام خریده 27 من نشنیدم ولی میگه هم استریوس هم کیفیتش خوبه .
پس یه دونه فندکی بخریم بازش کنیم و باتری بندازیم روش؟ جواب میده؟ تا بیرون از ماشین هم کار کنه...
بعد از کلی کلنجار رفتن به این نتیجه رسیدیم ( من و یونس ) که از نقشه ی شماره 5 استفاده کنیم ، یعنی استفاده از فندکی !
حالا من احتمالات رو میگم همه شرکت کنن به یک نتیجه ی واحد برسیم که آیا این کار رو بکنیم یا نه ؟!
کاری که ما میخوایم بکنیم : قسمت فندکی رو خالی کنیم ( هر چی توشه ) بجاش باتری بزاریم ! حالا چند احتمال وجود داره :
1- اصلا قسمت توی قسمت آخر دستگاه پر باشه و جز سیمهای اتصال به باتری ماشین بازم برد و غیره توش باشه ! که در اینصورت مجبوریم از باتری کوچیکتر یعنی الکالاین 12 ولت ( 9 ) استفاده کنیم .
2- شاید اصلا باتری جواب نده ، یعنی لایف تایم بیاد پایین حدود 20 یا 30 دقیقه فقط روشن باشه ، که این فقط یه احتماله ، احتمال داره 2 ساعتم روشن بمونه !
بازم احتمال بدین ، ببینیم میارزه 10 15 بدیم برای این کار یا نه ؟!
سلام ، من این دو عکس رو پیدا کردم ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یک ترنسمیتر معمولیه که قابلیت باز شدن رو هم داره ، بنظر این مدلیها بهتره ! چون نه صفحه داره نه یو اس بی بنابراین مصرف انرژی کمتری داره ( البته مموری داخلی یا اسلات مموری داره ) ، 7 تا باند هم داره که تو بازار 10 باندشم پیدا میشه . ( اینجور که از تو عکس معلومه بدنش پرس شده ولی قابلیت باز شدن رو داره .)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل که عینش رو دیدم ( مثل همین تو جعبه ) هم هست ، ولی چون هم یو اس بی میخوره هم ریموت داره هم ال سی دی فکر کنم مصرفش خیلی بالا باشه و بیشتر از چند دقیقه جواب نده . حدس میزنم پیچی باشه که این خودش خیلی خوبه ، همچنین 15 کانال داره که احتمالا اینا پیش فرضن و میشه دستی عوض کرد.
هر چی امکانات جانبیش کمتر باشه بهتره..!نقل قول:
این 7 باید و 15 باند چیه؟ منظورت مثلا" موج 87 تا 102 هرتز هست؟
بله ، مثلا توی 7 بانده یا 7 موجه فقط ازین موجا استفاده میشه : ( مثال ) 86.00 و 90.00 و 95.00 و ...نقل قول:
هر چی امکانات جانبیش کمتر باشه بهتره..!
این 7 باید و 15 باند چیه؟ منظورت مثلا" موج 87 تا 102 هرتز هست؟
ولی اون 15 باند ، 15 باند پیشفرض داره که شما از رو ریموت میتونید سریع باند هارو بدون معطلی عوض کنی و هم چنین میتونی با زیاد و کم کردن به صورت 0.1 یا 0.5 بالا و پایین ببری .
نظر منم همینه هرچی امکانات کمتر بهتر .
خب حالا اینی که 7 بانده...نمیتونه مثلا" 90.26 رو بگیره؟ آخه من میخوام تو ماشین که میرم سوار میشم...رو رادیو پیام آهنگ بزارم حال کنم...:27:نقل قول:
راستی مارک اون اولیه چیه؟ اگه رفتم بازار آمار بگیرم؟
دی ! خوب مشکل همینجاست نمشه !!!نقل قول:
خب حالا اینی که 7 بانده...نمیتونه مثلا" 90.26 رو بگیره؟ آخه من میخوام تو ماشین که میرم سوار میشم...رو رادیو پیام آهنگ بزارم حال کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مارک اون اولیه چیه؟ اگه رفتم بازار آمار بگیرم؟
اینا که مارک درست حسابی ندارن ، همشون چینین با مارکای مختلف ، ولی دومی خیلی زیاده حتی این اینیم که گذاشتم هست تو بازار .
ای بابا...!نقل قول:
پس ارزون ترین مدلی که بشه با موج رو صدمی عوض کرد باید انتخاب کرد...منتظر خبرت میمونم..
ممنون، شاد باشی:40:
بچه ها ، امروز ترنسمیتر 79 رو تست کردم ، استریو نبود !!! خیلی ضایع شد که ، نوکیا گند زد با این کارش ...
حالا اینو قبلا گفته بودن ؟ من تا همین چند ساعت پیش فکر میکردم استریوست بخاطر این به وجد اومدم !