سلام
به نظر من باید چنتا کار میکردند:
1-1 هنرپیشه بهتری میذاشتن
2-واقعا فیلم الکی هستش!@
Printable View
سلام
به نظر من باید چنتا کار میکردند:
1-1 هنرپیشه بهتری میذاشتن
2-واقعا فیلم الکی هستش!@
من که اصلا خوشم نیومد از این سریال خارجی ها هم فیلم میسازند ایرانی ها هم فیلم میسازند اون وقت بشینید مقایسه کنید
اتفاقا خوبی این سریال اینه که کپی از روی سریالای خارجی نیست و این میتونه یه حسن باشه نه عیب .
این سریال خیلی واقعی تر و مستند تر از نسخه خارجیش هستش .
البته عیبایی داره که کم هم نیستن .
نسخه ی خارجی این فیلم را چه جوری باید تهیه کنم و از کجا اصلا شما نسخه ی خارجی این فیلم را دیدید
دوست عزیز فیلمهای زیادی درباره حضرت مسیح ساخته شده.نقل قول:
و اما توضیحاتی درباره فیلمی که منظورم بود :
فیلم خیلی جالبی هستش و از نظر هنری خیلی از بشارت منجی بهتره ولی یه اشغالی داره اونم اینکه بر اساس عقاید مسیحیت و یهودیت ساخته شده و از لحاظ اسلامی مستند نیست .
این فیلم به بیشتر زبونهای دنیا از جمله فارسی دوبله شده و میتونی از فروشگاههای اینترنتی تهیه ش کنی.
بلهنقل قول:
اصلا شما نسخه ی خارجی این فیلم را دیدید.
:2:من که فکر میکنم اگر در این سریال از بازیگرای معروفتری استفاده میکردند حد اقل میشد نگاه کرد
فکر کنم البته منظورت اشکال هستنقل قول:
ولی یه اشغالی داره اونم اینکه بر اساس عقاید مسیحیت و یهودیت ساخته شده و از لحاظ اسلامی مستند نیست .
ولی خب این یه حسنه
فرض کن بخوان در باره اشخاص مذهب شیعه بر اساس عقایداهل سنت فیلم بسازن یا شخصیت های سنی رو زندگیشون رو بر اساس مدارک شیعی اونوقت ببین اینا چه جوری به جون همدیگه میفتن کلا عقلانی نیست
کلا فیلمهای غربی ساخته شده از زندگی عیسی از نظر تاریخی هم مستند تر هست
تو این سریال انگار دارن یه کتابو نه از حفظ، بلکه از رو میخونن و تصاویری که در حال نشون داده شدنن حالت مستند دارن تا اثر داستانی؛ من با 5 دقیقه نگاه به این سریال این چیزا رو فهمیدم و تصمیم گرفتم که دیگه بیشتر از این نگاش نکنم!
سلام علیکم
کمبود بازیگرای معروف داد میزنه
خدا نگهدار
را ستش من فکر کردم قسمتهای اولش بدرد نمیخوره
ولی هر چی جلوتر رفت اصلا چنگی به دل نزد و این نقش عیسی اصلا هیچ شباهتی به پیامبرا نداره
و اگه کسی داستان را ندانه از محالات بهفمه این سریال زندگی یک پیامبر را به نمایش می کشه:31::31::31: