آره دقیقانقل قول:
عاطفه نوری درست همونجوری بازی میکنه که توی نرگس بود.
تو همه فیلما یه دختر سرکش و لجبازه!
مث دوران سرکشی... : دی
یه چیز دیگه هم هست اینکه این دختره خجسته همش چادر سرشه!!! حتی تو خونه!
:/
Printable View
آره دقیقانقل قول:
عاطفه نوری درست همونجوری بازی میکنه که توی نرگس بود.
تو همه فیلما یه دختر سرکش و لجبازه!
مث دوران سرکشی... : دی
یه چیز دیگه هم هست اینکه این دختره خجسته همش چادر سرشه!!! حتی تو خونه!
:/
حالا تو خونه هیچی...رو تخت بیمارستانم با چادره...من نمیدونم اینا تا کی میخوان نشون بدن یارو با روسری میخوابه....با چادر تو خونه میشینه.....:31:
پارسال این وظیفه بر دوش مینا لاکانی بود:27: که هر جا میرفت چادر داشتنقل قول:
وقتی جلوی بیننده ها تو حیاط هستن بلوز دامن پوشیدن، بعد که زنگ در خونه به صدا در میاد میخوان برن دم در چادر گلدارشونو میذارن رو سرشون.:27:نقل قول:
یه چیزی هم هست، این سیروس مقدم آدمیه که کاملا مطابق میل مدیران صدا و سیما سریال میسازه، سرعتش که تو ساخت بالاست، معمولا هم از هنرپیشه های شناخته شده و محبوب مردم استفاده میکنه،داستاناشم همه عاشقانه و آبکی، درنتیجه سالی دو سه تا سریال پربیننده میسازه که آخرشم رئیس صدا و سیما از خودشو و گروهش تقدیر به عمل میاره.:27:
من 3 قسمت اخیر رو کامل ندیدم چون به خاطر جام کنفدراسیون ها زود شروع میشد و ما تا میزدیم شبکه سه میدیدیم اخراشه.
یکی خلاصه این قسمتارو تعریف می کنه؟
به نظرم بهتر از ترانه ی مادریه ولی در کل هیچ کدوم سریال دیدنی ای نیستن من که دو-سه قسمت در میون می بینم...کاشکی یه سریال خارجی توپ مثل لاست یا سریال ته چو یونگ(محصول کره جنوبی) رو پخش میکردن تا مردم یه حال اساسی ببرن...
یه سوال :
این پلیسه خسته نمیشه انقدر آب میخوره ؟
24 ساعته دستش یه بطری هست آب مینوشه !!
يعني اين پدره مرد؟؟؟؟
واقعا به نکته ظریفی اشاره کردی :31:نقل قول:
لج منو در اورده هی آب میخوره:19:
من فقط سه قسمت این سریال رو دیدم اون سه قسمت هم هی خلاصه ی قسمت قبلشو نشون میداد (از اول تا اونجایی که هست) دیدم بعد میره رو قسمت جدید فقط 15 دقیقه نشون میده دوباره فردا هی و ..... دیگه حالم بهم داشت میخورد میخواستم فحشش بدم که البته دادم و قسم خوردم دیگه سریالو نگاه نکنم.