نقل قول:
بازیها به سمت بهینه سازی پیش میرن و فکر نمی کنم به این زودیها بازی بیاد که GTX295 رو در 1024X1280 متوقف کنه !
نقل قول:
مثل اینه که بگی من 24 گیگ رم میخرم برای آینده نگری ، یا میخوام Core i7 975 Ex بخرم برای 8 سال آینده نگری
ببین آقا مسعود گل داره دوتا مسعله جداگونه رو به هم دخالت میدی!
1-نگاه کن بیشرفت گرافیک در بازی های خیلی بیشتر از رم هست!
2-در حال حاضر 3 گیگ رم جواب تمام بازی های روز دنیا رو بر روی آخرین تنظیمات میده!
3-با اورکلاک Processor ماملا گلوگاه ایجاد شده برای GPU رو میشه حل کرد!
نقل قول:
بازیها به سمت بهینه سازی پیش میرن و فکر نمی کنم به این زودیها بازی بیاد که GTX295 رو در 1024X1280 متوقف کنه
شما صبر کن تا 6 ماه دیگه! بازار و دنیای کامپیوتر هچ وقت قابل پیش بینی نیست!
نقل قول:
بهتر نیست یه مانیتور 16 اینچ بخریم تا GTX295 در آینده دچار مشکل نشه ؟!
نه دیگه باید حالتی خریدمون منطقی باشه!
GTX295+Monitor 22 اینچ یا 20 اینچ کاملا کفایت میکنه ! ولی 16 ؟! :دی
نقل قول:
برای استفاده از تمام کارایی یک کارت گرافیک ، زمان حال رو در نظر بگیرید و بهترین مانیتور رو برای استفاده از پروفرمانس کارت بخرید و ترس آینده رو نداشته باشید.( آینده نگری ! :دی )
اگر قرار بود ایجوری باشه من هنوز Geforce 8600GT خودم رو داشتم!
خوب برادر اگر الان یک کارت و مونیتوری بگیره که بازی های امروز رو روی آخرین تنظیمات جواب بده تا 1 ماه دیگه یک بازی دیگه وارد بازار میشه اون موقع .......
اگر هم اینجوری باشه میشه یک HD4870 خرید یا GTX260 Core 216 با یک مونیتور 32 اینچ! تمام بازی هارو جواب میده و از نهایت Performance کارت هم استفاده میکنه! چطوره؟!
نقل قول:
من هم با یک نگاه به آینده میتونم بگم همه بازیهای آینده با Core i7 920 هماهنگ شده و سیستم AMD که با اختلاف بسیار ناچیزی در رزولوشنهای 1920X1200 و 2560X1900 ( مانیتور بالای 24 اینچ) از Core i7 920 بهتره ، و در رزولوشن 1680X1080 با Core i7 920 برابره و در رزولوشنهای پایینتر ، کاملا ضعیفتره ، در آینده Core i7 920 در همه جهات بهتر عمل میکنه ...
با این نظریه مخالفم! از کجا معلوم در آینده بهتر عمل میکنه شاید در آینده ایشون بخوان از یک مونیتور و یک کارت دیگه استفاده کنند؟!
در ضمن ار کجا معلوم که فرکانس 2.66Ghz در آینده گلوگاه ایجاد نکنه ؟! (خبری هست به ما هم بگو)
ثانیا مگه شما از آینده و ازی هایی که عرضه میشند و بنچ مارک های بازی های آینده خبر دارین؟! :دی
نقل قول:
در بازیها هیچ اختلاف چشم گیری با PhenomII 955 نداره و 5 فریم در فریمهای بالای 60 ، برای ما قابل تشخیص نیست
اگر به این حرف شما باشه باید PhenomII 955 رو انتخاب کرد چون مادربرد ارزون تری نسبت به i7 داره !
نقل قول:
Core i7 920 and P6T and 4850x2 VS PhenomII 955 AND Asus M4A78T-E AND 4850X2
برای Game فنوم 2 و مدل ایسوز!
نقل قول:
این مادربرد خیلی خوبه ، ولی 200 تومنه
شدیدا افت قیمت داشتند حدود 170 تومن که هفته پیش بود!
موفق باشی!:11: