قبول دارم مگان هم نرمه اما نه در حد زانتیا ونقل قول:
میبینیم که با امدن انها منظورم سراتو و اوانته است هنوز هم به سراغ زانتیا میرن چون به وضوح مشخصه که زانتیا در این کلاس ازهمه نرم تره :5:
Printable View
قبول دارم مگان هم نرمه اما نه در حد زانتیا ونقل قول:
میبینیم که با امدن انها منظورم سراتو و اوانته است هنوز هم به سراغ زانتیا میرن چون به وضوح مشخصه که زانتیا در این کلاس ازهمه نرم تره :5:
زانتیا = پراید بزرگ همین
درسته ايمنيش بده اما ديگه نه در حد پرايد !!! پرايد رو فكر كنم الان ببرن تست ايمني منفي 5 ستاره ميگيره !!نقل قول:
زانتیا = پراید بزرگ همین
از بین این 3 خودرو مزدا3 برترین است. چون این ماشین منتاژی است 35 تومان است.اگر وارداتی عرضه می شد 40-45
تومان می بود.مزدا 3 شتاب بیشتری دارد و تازه قادر به تحمّل 0.85 جی شتاب جانبی است که می تواند لذّت رانندگی
بالایی را برای شما به ارمغان بیاورد.
-----------------------------------------------------
در مورد زانتیا لازم به توضیح است که کابین راحت تری نسبت به سوناتای قبل از فیس لیفت دارد و اید که از نظر هندلینگ
و تحمّل شتاب جانبی به غیر از مزدا3 از همه یماشین های زیر 50 تومان بهتر است.فراموش نکنید که تحمّل شتاب جانبی
یکی از فاکتور های ممهم ایمنی است.قبول دارم که زانتیا دیگر نباید تولید شود. ولی درباره ی آن بی خود بد و بیرا نگید.
چرا این چنین در مورد ماشین ها قضاوت میکنید؟نقل قول:
از بین این 3 خودرو مزدا3 برترین است
واقعا طرز صحبت کردن شما مانند کارشناسان مجله ماشین هستش و قضاوت نا درستی میکنید!
هیچ وقت نمیشه گفت که از میان این 3 کدام 100 % بهتره البته شاید در یک جمع بندی کلی مزدا 3 بهتر از کرولا باشه اما در مورد مگان فرق میکنه، مگان برخی ویژگی هایی داره که مزدا 3 نداره پس هر کدام مشتریان خاص خودشون رو دارند.
لطفا در مشاوره دادن عجله نکنید...
سوزوکی ویتارا دوست نداری؟
به نظر من
اول مزدا3 تیپ 3
دوم مگان 2000
سوم تویوتا کرولا
اگه هیچ کدوم از گزینه های بالا رو نخواستی زانتیا و کیا سراتو می تونند گزینه های خوبی باشند