خب پيش داوري اونم به اين تندي كار درستي فكر نميكنم باشه!
ولي اينم نميدونم كه با وجود مرورگر منبع بازي چون موزيلا چه نيازه كه دوباره از خشت اول شروع كنيم؟!
ميشه همون مرور گر رو فارسي كرد!
ما هم كار هايي ميكنيم! :)
Printable View
خب پيش داوري اونم به اين تندي كار درستي فكر نميكنم باشه!
ولي اينم نميدونم كه با وجود مرورگر منبع بازي چون موزيلا چه نيازه كه دوباره از خشت اول شروع كنيم؟!
ميشه همون مرور گر رو فارسي كرد!
ما هم كار هايي ميكنيم! :)
کاملا درسته ولی سرعت را من مقایسه کردم از فایرفکس بیشتر بود
وظیفه ما بود که این مرورگر را معرفی کنیم
نوشتم چرا امنیت نداره . فق یک مبتدی فایل مربوط به شبکه رو پک می کنه . اونهم اورلای !نقل قول:
ضمن اینکه سرعت یک مرورگ چیزی نیست که شما تجربش کنید . شما - بعنوان یک کاربر - حتی قادر نیستید سرعت یک هارد دیسک رو بعنوان منبع ثبات پذیر اندازه گیری و تخمین بزنید چه رسه به مرورگر . پس برای قیاس سرعت یک مرورگر ما نیاز به آزمایشگاه و شناختن فاکتور های انتقال بسته های اطلاعاتی و تعاریف مربوط به پروتکل ها داریم که بنده بعید می دونم این نویسندگان این برنامه مقدمشو بدونن تا اینکه ارتقا داده باشند .
اگر واقعا ارتقا دادند پس به مایکروسافت هم ایمیل کنند تا برنامه نویسان کم سواد مایکروسافت بعد از اینهمه تحقیقات و خرج های بسیار این ساز و کار رو یاد بگیرند .
سر بنده هم مسئولیتش با خودم رفیق . مخاطب کلام من آدمهای سوء استفاده چی مثل برنامه نویسان این دسته . نه شما یا کسان دیگر
تجربه برتر از علم است
انتقاد همیشه باید بجا و سازنده باشه
انتقاد شما هم کلا اونطور که من فهمیدم روی کپی برداری بود که یکی از مراحل فرضیه سازی و عملی سازی یک ایده استفاده از تجارب دیگران است نه از صفر شروع کردن در ضمن اگر دوستان devloper همچین کارایی دارند بذارند تا ما هم استفاده کنیم نقطه نظر من هم سرعتش فقط
شما از کجا میدونید سواد این برنامه نویسا در چه حده ؟نقل قول:
سوء استفاده از چی ؟
به نظر من که که خیلی هم میتونه کار خوبی باشه , در هر زمینه ای که میخواد باشه ؟ علت پیشرفت ژاپن چی بود ؟ مگه اونا تمام صنایع رو کپی برداری نکردن ؟ و با این کسب تجربه موفق به تولید صنعت بزرگتری شدند . مگه غرب علوم رو کپی برداری نکرد ؟ بعدشم موفق به توسعه اش شد !نقل قول:
خیلی هم خوب ... تا کور شود هرآنکس که نتوان دید !
:20: WOW! باور نکردنیه ! سرعتش از تمام مرورگرها بیشتره ! البته به جز کروم که هنوز امتحانش نکردم و شاید مرورگرهای دیگه ای که اسمشون رو هم نشنیدم ! :26:
همه امتحانش کنید ! :thumbsup:
پر سرعت تر از این مرورگر تا بحال ندیدم
دمش گرم متخصصان توانمند ایرانی
بیایید خودمون را باور کنیم
نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برو امتحانش کن بعد بیخودی نظر بده حسین آقا
از همه ی دوستان میخوام که سرعتش نسبت به بقیه مرورگر ها را بسنجند و نظر بدند
اگه الکی بود من دیگه هیچ حرفی ندارم
سلام
دانلود کردم زیاد چیزه خلفی نیست امتحانش هم هنوز پس نداده و به نظرم روی همین فایرفاکس همیشگیم باشم خیلی از همه نظر بهتره ...