نقل قول:
چیزی که خودت میدونی از نظر دانش کی برتره دیگه چه نیازی به بحث الکی ؟
زمین فوتبال دانشگاه نیست و تا حالا هیچ دانشمندی نتونسته یه تیم فوتبال رو قهرمان کنه
قبول دارم قطبی دانش اش بیشتره , ریاضی و فیزیک و علم ورزش و زبان و ... بلده اما قلعه نوعی هیچکدوم رو بلد نیست
اما یکیشون تا حالا توی عمرش توی هیچ تیمی کارنامه ی متوسط هم نداشته هرچی بوده عالی بوده
یکیشون یه سال یه تیم رو قهرمان کرد ولی سال بعدش (با تیمی به مراتب قویتر از سال قبل) داشت تیم رو به فنا میداد که شبانه فرار ( یا هرچی اسمش رو میگذارید) کرد و رفت
نقل قول:
به عنوان يك ايراني و يك پرسپوليسي به اين دوستان استقلالي و با فرهنگ تبريك ميگويم .
نقل قول:
آخه کسی که میاد میگه امام زمان ما رو قهرمان کرد (مانند دکتر محمود احمد... و هاله نور) یعنی داره شعور تحصیلات و... که معلوم نیست داشته باشه یا نه رو به گند میکشه
یکی نیست به این آدم بگه مگه امام زمان بیکاره بیاد لیگ ایران رو نگاه کنه میره انگلیس رو نگاه میکنه
با اون گندی که تو آسیا زدید معلوم شد مربیتون چقدر حالیشه
خدا رو شکر که مایلی این یه کار مثبت رو داره دنبال میکنه
الانم معلومه خبری شده که مربیتون فلنگو بسته جمع کرده رفته
نقل قول:
فعلا هم که از ادبیات برخی مربیان مشخصه که کی لاته و کی شکلاته....
جریان علی هم که همه یادشونه....طرف ظرفیت نداره ادم دور خودش جمع کرده تا منتقدانش رو کتک بزنن
نقل قول:
از دوستان استقلالي كه خالصانه قطبي رو مورد تأييد قرار دادند تشكر ميكنم نه بخاطر اينكه يك پرسپوليسي هستم.
اولا من هم به همه ی شما دوستان پرسپولیسی با فرهنگ و شعور تبریک میگم
دویمن از همه تون معذرت میخوام که قطبی رو مورد تایید قرار ندادم (اخرین نقل قول)
سیمن بعضی از دوستان فقط به قصد توهین اومدن پس بهتره این اخرین پست در مورد مقایسه ی x و y باشه
چارما این تاپیک به همین زودی ها بسته میشه
و در اخر از خدا میخوام که به هممون یه جو انصاف بده