به به ساریه بابا ...
خیلی خوب شده ...
هیچ ایرادی نمیشه گرفت ، همین که وی ری رویه مایا نصب کردی و تونستی خروجی خوبی بگیری کافیه ...
♥
Printable View
به به ساریه بابا ...
خیلی خوب شده ...
هیچ ایرادی نمیشه گرفت ، همین که وی ری رویه مایا نصب کردی و تونستی خروجی خوبی بگیری کافیه ...
♥
اولین تجربه من حاصل تجربه های استاد موزی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون شهابی :11::40:
ممنون دوست عزیز در مورد رفلکت هم اگر فرصت شد بازم رندر می گیرم با این سیستم داغونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این نکته رو خیلی خوب گفتی اینقدر حواسم به متربال و نور بود اون کمد رو فراموش کردم
مرسی که نظر دادی :11:
سلام بهزاد عزیزنقل قول:
نظر لطفته
ممنون اومدی نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام همکارنقل قول:
الان که دارم این پست رو میدم نتت پکیده و دسترسی به اینترنت نداری
یاد و نامت جاویدوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوست عزیز
اون قسمت رو هم توی رندر های بعدی رفع می کنم
ممنون بابت نظرت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شهریورینقل قول:
ممنون نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امیرنقل قول:
آره اون قسمت رو درست می کنم
تشکر بابت نظر دهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کوروش جاننقل قول:
ممنون دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام برهان جاننقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت نظرت :11:
سلام حمیدنقل قول:
خوفی ؟
ممنون دوستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز :11:نقل قول:
سلام حامدنقل قول:
ممنون اومدی نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتالش خوبه نیمایی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمکدون رو هادی برد خونشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بابت نظرت یاد آفتابه بود ساخته بودی افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست خوبنقل قول:
این اولین تجربه من تو مایا نیست اولین تجربه رندر با وی ری هست
رفلکت محدودیت فاصله داره فوتون های نور تو فاصله دور پراکنده تر میشن از برخورد و بازتابشون با سطح بازتاب شفاف و یه دست به دست نمیاد
هر چی جسم نزدیک بشه شفاف تر میشه در ضمن متریال فال آف داره با زاویه رفلکت تغییر میکنه بر اساس قوانین الکترومغناطیس مکسول
ممنون بابت نظرت :11:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
شما هم موفق باشی :11:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام واردن جاننقل قول:
ممنون دوست عزیز :11:
ممنون هم رشته اینقل قول:
من هنوز کارای تو رو ندیدم منتظرم
ممنون که نظر دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابا امین گلمنقل قول:
اول پول تو جیبی مو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب وی ری برای مایا کامل نیست هنوز اما همونم غنیمته
امیدوارم هر چه زودتر وی ری کامل هم برای مایا هم بیاد
مرسی بابا امینم ♥
به به این مکان مخصوص سارینا خانمه
خیلی خوبه ولی رفلكت كف ايراد داره :خخخخ
(من چه میدونم دیدم همه اینو میگن گفتم منم بگم حالا این رفلکت چی هست؟:خخخ)
من از سه بعدی هیچی حالیم نیست:خخخخ
کارت بیسته
درکل موفق باشی