دوست من شما میتونی زیر یکی از دی وی دی رایتر های فراسو رو بخونی نوشته made in china و اینم بگم که من با خود افراد فراسو در تهران صحبت کردم و این حرف رو همینجوری نمی زنم
Printable View
دوست من شما میتونی زیر یکی از دی وی دی رایتر های فراسو رو بخونی نوشته made in china و اینم بگم که من با خود افراد فراسو در تهران صحبت کردم و این حرف رو همینجوری نمی زنم
عزيز من چرا متوجه نميشي من چي ميگم ؟؟!! :31: بابا پست من رو درست بخون !! من كه نميگم فراسو رو چين نميسازه ،بله زير اكثر محصولاتش نوشته Made in China و شكي نيست چون سفارش ميده به چين براي قيمت پايين تر براش بسازن ... منظور من اينه كه اصالت شركت ايرانيه و برند ايرانيه كه ثبت شده و شركت چيني نيست ... اگه اينطوري باشه لپ تاپ هاي دل رو كه مالزي ميسازه پس خود شركت هم بايد مال مالزي باشه !!!نقل قول:
قربون شکل ماهت با اون لبخند باحالت فقط 25 در صد فراسو مال یک شخص ایرانی می باشد
فداي تو !!! آقا بيخيال !! نه من تو رو متقاعد ميكنم نه تو من رو !! مهم اين بود كه هسي نخرين و فراسو به از اين هسي ... و اوني هم كه تاپيك رو زده بود بيخيال لپ تاپ شد !! حالا ما داريم اينجا دعوا ميكنيم !! :31:نقل قول:
همچين هم بيخيال نشدم ها :دي
فعلا دست نگه داشتم
کي قيمت ها مياد پايين؟ :دي
اگه بخوای قیمت ها بیاد پایین یا آخرین تکنولوژی بیاد توی لپ تاپ ها همیشه باید منتظر بمونی بالاخره یه موقع باید دل رو بزنی به دریا و خریدت رو انجام بدی.
اطمینان داشته باشید که قیمت لپ تاپ نا دو ماه دیگه میاد پایین
چرا دو ماه دیگه؟ تا یک ماه دیگه هم قیمت لپ تاپ میاد پایین ولی به همون نسبت هم لپ تاپ هایی که قیمتشون میاد پایین قدیمی و از رده خارج می شن و از تکنولوژی روز دور می شن. و اون موقع دیگه شاید ارزش خرید نداشته باشن.نقل قول:
قسمت آخر حرفم جنبه طنز داشت
نه قربون شکلت اینی که من میگم ربطی به قدیمی تر شدن نداره