ُُStarting رو نوشت بعد یه چیز های دیگه نوشت و بعد برنامه بسته شد همون پیغام Close که تو بعضی برنمه ها میده تابلوست که رم گوشی کم میارهنقل قول:
باید اینجا کپی کنین:
D:/Data/Dos
رم گوشی هم 16.6 مگ فیری داره از این بیشتر هم نمیشه
Printable View
ُُStarting رو نوشت بعد یه چیز های دیگه نوشت و بعد برنامه بسته شد همون پیغام Close که تو بعضی برنمه ها میده تابلوست که رم گوشی کم میارهنقل قول:
باید اینجا کپی کنین:
D:/Data/Dos
رم گوشی هم 16.6 مگ فیری داره از این بیشتر هم نمیشه
فکر نکنم مشکل از رم باشه..!
آخه برای من 70 مگ رم آزاد داشت ولی همین ارور میاد..
حالا یه روش دیگه هست که دارم تست میکنم، اگه نتیجه داد حتماً میگم :)
امتحان نکنی بهتره چون من هر روشی بلد بودم و بود رو امتحان کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا یه روش دیگه هست که دارم تست میکنم، اگه نتیجه داد حتماً میگم :)
نشد و نخواهد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا خارجیا تونستن؟ :(
این رو ببیننقل قول:
هنامن منظورشون این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ارو روی همه UIQ3 کار میکنه بجز P990 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=uhUChUA0r9I&feature=related
من رفتم دوباره تو سایت روسی که برنامه رو گذاشته بود واسه P990 نتونستن بازش کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زوری تا Starting اومد ولی الان اون فایل dosbox.conf رو که میزارم دیکه خوده داس هم بالا نمیاد قضیه چیه؟
مشکل فقط از رمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هر کاری میکم جلوتر از Starting نمیره یه چند تا چیز مینویسه و بعد برنامه بسته میشه فکر کنم رم گوشیم کم میاد رو P1 تست میکنم می گم
نه مشکل رم نیست..!
روی P1i هم همینطوریه :(
p1 :18: نباید اینجوری بشه این که رمش بهترهنقل قول:
رو p1 کار کرده اگه برین پستهای اول رو ببینید من فیلمش از p1 گذاشتم