سلامنقل قول:
من هم مثل شما دنبال یک لپ تاپ خوب با همین قیمتم.اگه به نتیجه رسیدید لطفا منو هم راهنمایی کنید.
Printable View
سلامنقل قول:
من هم مثل شما دنبال یک لپ تاپ خوب با همین قیمتم.اگه به نتیجه رسیدید لطفا منو هم راهنمایی کنید.
سلام.
با توجه به اینکه سونی یکی از زیباترین مارک های بازار هستش و انصافا هم قدرت بالا و کیفیت مناسبی داره ( توهین به دلداران نشه ولی من اونجور که با کسایی که خارج زندگی می کنن صحبت کردم. دل معمولا یه مارک ارزون زن هستش. شما خودت تا حالا تو چند تا فیلم روز هالیوود دیدی که از دل استفاده کرده باشن؟)
اما معمولا نسبت به دل قیمت بالا تری داره که این مورد با ورود سری NS به بازار حل شده.
سلام.نقل قول:
راستش با کمال احترام این دیدگاه شما خیلی کلی و سطحیه. این طوری نباید به قضیه نگاه کرد.
این که میگین سونی یکی از زیباترین مارک های بازاره از چه نظر میگین؟ کدوم مدلشو میگین؟ یعنی بقیه لپ تاپ ها زشتن؟ اگه فرضا زشت باشن دلیل میشه بد باشن؟
کسانی که در خارج هستن و شما باهاشون صحبت کردین چقدر راجع به لپ تاپ ها اطلاعات دارن؟ منظورم اینه که این حرفا رو خودشون میزنن یا از بقیه شنیدن و به شما گفتن؟ چون دل همه جور لپ تاپ داره. از 400 دلار گرفته تا 4000 دلار.
در مورد فیلم های هالیوودی صحبت کردی. شما تو فیلم های هالیوودی صحنه های انفجار زیاد میبینی. این دلیل نمیشه که امریکا دائم در حال منفجر شدن باشه. اگر یک مقدار روی این قضیه دقیق بشی متوجه میشی که دلیل این که تو فیلم ها لپ تاپ سونی زیاده اینه که سونی بهشون پول میده که براشون تبلیغ کنن. قاعدتا دل هیچ وقت اندازه ی سونی تبلیغ نکرده و نمیکنه.
سونی نه تنها نسبت به دل بلکه نسبت به تمام برندها قیمتاش بالاتره و این فقط به خاطر اسم سونیه. یه چیزی شبیه لپ تاپ های apple که شما یه مقدار پول مارکشو میدی.
ببخشید که وقتتونو گرفتم. قصد جسارت هم نداشتم. فقط خواستم یه شفاف سازی کلی کرده باشم.
فرمایشات جناب عالی کاملا تایید میشه ولی برای تکمیلشون باید عرض کنم اینکه سونی (امریکایی یا ژاپنی) مثلا 5% از دل بهتره هیچ شکی نیست ولی این فقط 5 % هست و 95% باقی مانده رو نباید فراموش کردنقل قول:
من می خوام مخلص کلام رو به شما بگم و اون اینه که اگر مایه دارید و به اون 5 % خیلی اهمیت میدید خوب سونی بهترین انتخابه پس مبارکتون باشه ولی نه اگر می خواید صرف جویی کنید دل بهترینه واستون
خیلی خیلی ببخشین ، این پول مارکی که می گین از کجا اومده !!! بیخود گرون نیست که !!! مطمئنا این پول اضافی که به قول شما واسه مارک داده میشه دلیلش کیفیت و صد البته تجربه بیشتر اون مارکه !نقل قول:
یه مارک که همین جوری گرون نمیشه ! وقتی میگی مثلا فلان مارکو خریدم ، یعنی دیگه مطمئنم و خیالم راحته که پولمو دور نریختم !
خوب این واسه کسایی صدق می کنه که مثل شما میلیاردر باشن و 200 تا 500 تومن هزینه ی بیشتر واسشون ادامس :5: باشهنقل قول:
تو دو مارک مدلا خوب و بد هسنقل قول:
با این پول من 2تا پیشنهاد دارم
1-fw-190 eeh سونی(cpu2.4 vga256 ram3)
vostri 1510 va 1310 با 2.5 cpu و 256 vga
میلیاردر :18: اتفاقا.....:13: یه ضرب المثل انگلیسی هسش که میگه :نقل قول:
« هنوز اون قدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم !!!»
برو تو نخه ضرب المثل ببین چقدر فلسفیه ...:18: :31:
بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــله فکر کنم شما هم گفته های بنده رو تو بخش ایسر داری کپی می کنی نه؟نقل قول:
خوب خیلی ها دوست دارن 5% رو داشته باشن که شما هم جزو این گروهی
پس به شما در انتخاب خوبتون تبریک می گم
این بخش ایسر کجاس ؟:18: کپی ؟! نه بابا این تو مرام ما نیست !:46:نقل قول:
من تا همین چند وقت پیش فقط دنبال دل بودم ! عین چیزی که شما می گفتینو اعتقاد داشتم ولی با بررسی که این ور و اون ور کردم و با چندتا از مدلاش کار کردم چندان بم نچسبید !!!:2:
واسه همین رفتم سراغ مدلای hp و تا مرز خرید پیش رفتم (hp dv5 1070) ولی باز ....:41: چه کنم که جنس مارک دار و معتبرتر(به تر دقت بشه !) بیشتر به دلم می چسبه ....:5:
چند روز دیگه هم می رم یکی از مدلای سونی از سری fw رو بگیرم :21: ( این بیشتر به کارم می یاد :46:)
نظره دیگه ، کاریش نمیشه کرد :31: