اولا مدلهاي High End سوني را خريدن بهترين خريد و بهترين توصيه است. پس براي مدلهاي بالاتر سوني به هيچ عنوان پول اسمشو نميديد. براي 32 شما بودجه را مشخص كنيد و اينكه Full Hd ميخواييد يا نه؟
Printable View
اولا مدلهاي High End سوني را خريدن بهترين خريد و بهترين توصيه است. پس براي مدلهاي بالاتر سوني به هيچ عنوان پول اسمشو نميديد. براي 32 شما بودجه را مشخص كنيد و اينكه Full Hd ميخواييد يا نه؟
جوابتون را در اين تاپيك دادم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=301508&page=3
به حضور شما عرض شود كه من حداكثر ميخوام 600-700 هزينه كنم.نقل قول:
حالا شما بفرماييد با اين هزينه ميشه full hd خريد يا نه ؟ (البته اگر بشه كه خيلي خوبه ...)
در ضمن در مورد
سامسونگ
هيتاچي
جي وي سي
نظرتون چيه ؟ مخصوصا هيتاچي، من نميدونم چرا الكي از اين برند خوشم مياد با وجود اينكه تا حالا وسيله اي ازش رو استفاده نكردم ...
ممنون
با 700 تومن یه مدل شارپ هست که میدونم میشه خریدش. نمیدونم اسمش چیه
Full HD که فکرشو نکن اصلا
sharp 32-a33m
825000
يكي از دوستان كه قبلا در اين فروم هيتاچي HD Ready گرفته بود بد جور شاكي بود.نقل قول:
ظاهرا تيونر سر خود نداشت و تلويزيون داخلي را نميگرفت. ببينيد:
به نظر من بودجتون براي Full Hd خيلي كمه، 32 خوب در سامسونگ HD ready نداريم. براي فول هم سري 5 خوبه، قيمتش حدود 900 است نميدونم هديه ازش كم ميشه يا نه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=289919&highlight=%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86
خيلي ممنون از پاسخ دوستان ...
به حضورتون عرض كنم كه من اين lcd رو براي ديدن فيلمهاي تاپ با كيفيت بالا نمي خوام و اكثرا براي تلوزيونهاي داخلي و براي ماهواره مي خوام ... بنابراين صلاح نميدونم همچين هزينه اي براش كنم...
حالا با حداكثر بودجه 800 تومن كدوم يكي از اين مدلها رو پيشنهاد مي كنيد...
در ضمن قبل از عيد بگيرم يا بعد عيد ؟ تفاوت چشم گيري به وجود مياد يا نه ؟
(JVC) مدل : LT-32EX18
(SAMSUNG) مدل : LA-32A330
(SAMSUNG) مدل: LA-32A450C1
(SONY) مدل :KLV-32S310
(TOSHIBA) مدل: 32AV500
(SHARP) مدل : LC-32A33
(SHARP) مدل : LC-32D30
دوستان ممنون ميشم راهنمايي كنن
من ميخوام يكيشو بخرم (البته فكر مي كنم مدل بهتري نباشه با اين شرايط من - هزينه تا 850-)
سامسونگهایی که نوشتی کلا بیخیال شو. حتی برای بودجه 500 تومن هم ارزش نداره. (امان از a450 که حتی صداش هم خیلی پایینه=تقریبا معادل اسپیکر یه موبایل چینی!)نقل قول:
من با بقیه مدلهایی که گفتی زیاد آشنایی ندارم، ولی اگه دوستان تایید کنند فکر کنم شارپهایی که گفتی از بقیه بهتره.
برای 800 تومن هم چقدر مگه قراره بعد عید باید پایین؟ بیشتر از 50 تا 100؟ اگه واقعا تا اون روز ازش استفاده کنی ، بیشتر از اینها میارزه.
ممنون
دوستان نظرشون در مورد موارد ديگه چيه ؟
منم خودم نظرم روي توشيبا يا شارپ هست ...
توشيبا كنتراستش 1 به 28هزار هست
شارپ ها هم 1 به 7500