درست متوجه نشدم:41:نقل قول:
فکر کنم یک کد نویسی ساده کردی
درسته؟
Printable View
درست متوجه نشدم:41:نقل قول:
فکر کنم یک کد نویسی ساده کردی
درسته؟
بلی ، html خیلی ساده است . اگر بتونی با برنامه ریزی من HTML رو با HTML.ir یاد بگیری . بعد میری سراغ PHP :
- بخش مقدماتی
- بخش پیشرفته
من یک سوال دارم:
اگه html رو یاد نگیرم و بعد برم php بنویسم چی میشه؟
مگه میشه شما Base کار رو بیخیال بشی بعد بری php یاد بگیری(اگه میخوای پله پله بری بالا)نقل قول:
من یک سوال دارم:
اگه html رو یاد نگیرم و بعد برم php بنویسم چی میشه؟
میتونی php رو یاد بگیری بعدش html هیچ فرقی نمیکنه
php یه زبان برنامه نویسی واسه داینامیکه ولی html یه زبانی برای طراحی استاتیک سایت و نمایش مطالب
مونده به خودت ولی Base کار رو فراموش نکن
به نظرم دیگه این تاپیک رو بیشتر از این کش ندین بهتره چون دیگه راهنماییهای لازم شده
من اصلا نمی دونم استاتیک چیه دینامیک چیه!
اصلا یک سایت طراحی می کنند چه طوری طراحی می کنند؟
یه سر به گوگل بزنید .نقل قول:
و یا همین اعلان تالارهای طراحی داینامیک و استاتیک که فکر میکنم نیما زجمتشو کشیده گذاشته.
نقل قول:
طراحی صفحات داینامیک صفحات داینامیک صفحاتی هستند که با کاربر در ارتباط هستند. اطلاعات ارسالی کاربر را دریافت و در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنند. صفحات داینامیک عموما با زبان های برنامه نویسی php , asp , asp.net ایجاد می شوند. سوالات خود در مورد این زبان های برنامه نویسی را در این بخش مطرح کنید.
نقل قول:
طراحی صفحات استاتیک تمامی سوالات خود در مورد برنامه نویسی به زبان های html , css , javascript
میدونم
می خوام بدونم از لحاظ ساختاری چه فرقی می کنند؟
مثل فرض کن استاتیک مداده . فایل هم مغز انسانه . حالا اگر انسان از مغزش استفاده نکنه و فقط 1 چیز بنویسیه استاتیکه و اگر از مغزش استفاده کنه داینامیکه . حالا اگر استفاده کنه یک نیاز هایی هم داره . اون نیاز ها در داینامیک مفسر ، کد نویسی و ... هست !
منظورت از ساختار چیه؟ در کل php و html دو زبان متفاوتند و از لحاظ Syntax که اصلآ ربطی به هم ندارن و از لحاظ محوریت هر دوشون واسه توسعه وب هستند و با تفاوتهای دیگه که همونطور که گفتم به گوگل سر بزنید........ موفق باشیدنقل قول:
می خوام بدونم از لحاظ ساختاری چه فرقی می کنند؟