دوستان ورود ماشین لیفان به کشورمون
توهینی است به شعور ایرانی
Printable View
دوستان ورود ماشین لیفان به کشورمون
توهینی است به شعور ایرانی
لیفان خیلی افتضاحه کیفیت در حد خود چین
به نظرمن تو این رنج قیمت ماشینهای بهتری میشه گرفت
2 هفته پيش يدونه 1600 رو سوار شدم . تنها چيزيش كه نظرمو جلب كرد فرمون قشنگ و خوش دستش بود.
داشبوردش خشك ولي قشنگه .
بعضي از درزهاي داشبورد با هم فاصله دارن .
شتابش افتضاحه .
كولرش افتضاحه.
امكاناتش خوبه.
اتاقش جاش بد نيست .
سروصدا چه اتاق چه جلوبندي نداره.(ماشين مال سه ماه بود و زيادم راه نرفته بود)
صندوقش جاداره و بااينكه درب صندوقش كمك داره ولي اولش حتما بايد دودستي با تمام قدرت تا نصفه بياري بالا.
خال جوشهاي درب صندوقش وحشتناكه.
با تمام اين اوصاف اگه 12 - 13 تومن بود ارزش داشت . مگه 405 و پارس و سمند چي هستند و قطعاتشون ساخت كجاست و با چه كيفيتي ساخته مي شن كه هي ميگيم اينها چينيه ؟ رفقا رو ارجاع ميدم به جنس و روكش صندلي و بخصوص پشت سري 405هاي جديد. اگر دم دستون كسي خريده حتما ببينين توي پشت سريش فقط آهنه .
من عمموم تو عید یک 1600 سفید رنگش رو خرید 17 از خود نمایندگی تهران خرید وقتی رفت تهویلش بگیره موقعی که اومده بود تا خونه ازش زده شده بود گفتم مگه چشه گفت یک دور باهاش بزن وقتی نشستم توش فرمون خوش دستش(انصافآ باحاله فرمونش)نظرمو جلب کرد استارت رو خیلی نرم خورد اما وقتی خواستم حرکت کنم گازش که دادم صدای موتور خیلی زیاد بود به قولی افتضاح بود انگار موتور جای شاگرده صدای زشت و خشنی داشت و کمکهای عقبش خوب بود اما جلوش می کوبید بد طور...
تازه من به عموم گفتم فرمونش چرا اینقدر سفته گفت نمی دونم فرداش برد پیشه نمایندگی دید تا تسمه هیدرولیک نداره:18:...
تازه 1 ایراد دیگه که داشت این بود وقتی پیشت خاموش می کرد تا 15 دقیقه روشن نمی شد(حساب کنید یک بار تو ترافیک پیشم خاموش شد:38: هر چی مشت بود زدم تو فرمونش:47:) هر جا بردیمش نتونستن درستش کنن سر همین جریان عموم گفت اینو می فروشم باورتون میشه 17 خریده بود 2 ماه بعد 15 به زور خریدنش:19:...
خب اینا ایرادات بزرگی هستن که خودتون هم گفتین.نقل قول:
شتابش افتضاحه .
كولرش افتضاحه.
بااينكه درب صندوقش كمك داره ولي اولش حتما بايد دودستي با تمام قدرت تا نصفه بياري بالا.
خال جوشهاي درب صندوقش وحشتناكه.
بله اگه این قیمت بود........! باز من به ریو بیشتر اعتماد دارم.نقل قول:
با تمام اين اوصاف اگه 12 - 13 تومن بود ارزش داشت .
بعد یه مدت کوتاه حتما میفیته..... در ضمن صدای موتور در داخل اتاق اونقدر زیاده که ادم سرو صدای اتاق رو نمیشنوه...!!!نقل قول:
سروصدا چه اتاق چه جلوبندي نداره
نسبت به پولش خیلی کمه شما رقیبان اصلی لیفان رو ببین (سمند سورن و اس دی)نقل قول:
امكاناتش خوبه.
بالاخره اینا امتحانشون رو پس دادند و از هر لحاز ازمایش شده اند میدونیم که ایراداتشون چیه و چگونه میشه حل کردنقل قول:
مگه 405 و پارس و سمند چي هستند و قطعاتشون ساخت كجاست و با چه كيفيتي ساخته مي شن كه هي ميگيم اينها چينيه ؟
حالا تو کاتالوگ نوشته 2 تا کیسه هوا داره اگه عمل نکرد چی...؟!!! برم یقه ی کدوم شرکت چینی رو بگیرم!:31:
یه بار یکی میگفت(تو مجله خونده بودم) که تو جاده یهو خاموش شد فقط خدا خدا میکردم که لااقل کیسه هاش عمل کنه!(بعد از مراجعه به کمپانی و جویا شدن نقص مشکل از کامپیوتر خودرو بوده که باید تعویض میشد!!!) البته بعضی نکات مثبتی هم داره که از جمله هندلینگ خیلی خوبش است.
در اخر اینو میگم اگه لیفان ماشینه خوبی بود هیچ وقت اونو نمیاوردن تا رقیب اصلی ترین محصولات خودشون بکنن!فقط به خاطر ایجاد تنوع مصنوعی در بازار هستش.
چری نسبت به این خودرو چینی بهتره چون هر کسی که داشته راضی بوده قیمت مناسب دوگانه سوز بودن
متاسفانه ما داریم روی لیفان بحثم میکنیم!!!!
خودرویی که از لحاظ امنیت یه افتضاح تو صنعت خودروسازیه
نبايد توي اين تاپيك از چري حرف زد !!!
ولي بگم كه چري هم ايمنيش فوق العاده مزخرفه !!! يه كرش تست ازش دارم . خواستيد بزارم .
سلام
من خودم از نزدیک ندیدم اما توی مجله ماشین نوشته :
ارزش پرداخت 17.5 تومنی رو نداره و در بازار آزاد حتی 15 تومن هم نمی خرند و ریو با قیمت 13 تومن و با امکانات بهتر (کیفیت ساخت بهتر )انتخاب مناسب تری هست.
تازه این که یه ماشین چینیه و لیفان تازه پنج ساله که تو کار ساختن ماشینه و کم تجربست.
و مشخصاتش :
4 سیلندر و 106 اسب بخار
و نسبت تراکم 9:1.5
وزن :1155
شتاب :13 ثانیه
و حداکثر سرعت 170 و
ابعاد تایر 14اینچی
و مینگین مصرف در 100 کیلومتر در شهر :5.8 لیتره
l90 بگیر ماشین خوبیه