سلامم...خير سرعت نور هيچوقت 2c نميشه.كسي كه حداقل مباني نسبيت ره خووونده باشه ميدونه كه دقيقن اين سوال بيش از نيم قرن پيش جواب داده شدهنقل قول:
Printable View
سلامم...خير سرعت نور هيچوقت 2c نميشه.كسي كه حداقل مباني نسبيت ره خووونده باشه ميدونه كه دقيقن اين سوال بيش از نيم قرن پيش جواب داده شدهنقل قول:
پس اینی که میگن وقتی جرم به سرعت نور برسه(حالا فرض کنید محالات شد و رسید!!)به انرژی تبدیل میشه درسته؟!
آره دیگه تمامی کمپلتش عوض میشه دیگه
فرمولاش و همه چیز عوض میشه
پس خودش هم عوض میشه دیگه
اونم تبدیل به انرژی یا نمیدونم اینو دیگه:خخخخ
سلامم...نه آخه ببين مثل اينه كه وسط يك بحث انتگرال نامعين يكي پيدا شه بگه اگه 2+2 حالا فرض كنيد محالات شده و 5 دربياد اووونوقت حكم قضيه چيه؟!!! :20:ببين اولن جرم خودش نوعي انرژي هست بلكه انرژي متراكم...همين حالا در فيزيك ذرات بنيادي داريم به معني واقعي به اين مطلب ميرسيم و ميبينيم و كاملن درك ميكنيمش....نقل قول:
ولي اينكه سرعت جسم به سرعت نور برسه محاله پس فرضهاي بعد اووونم اشتباهه.وقتي جرم بينهايت شده با كدوم نيرو و با كدوم انرژي شما ميخواين حركتش بدين؟؟!!
بنظر من فقط بايد شروع كنين به مطالعه ي كتابهاي مباني فيزيك تا بلاخره برسين به مباحث مكانيك نيوتني و بعد از اووون مكانيك نسبيتي.انتظار نداشته باشين با اين سوال و جوابهاي شديدن سطحي و كمي تا شديدن اشتباه بتونين به عمق مطالب دسترسي پيدا كنين و از اين راه چيزي دستگيرتون شه
ممنون از جوابتون.نقل قول:
به هر حال این قضایا رو که فهمیدم.
من با این فرض گفتم که اگه سفینه مقابل هم با سرعت نور از مقابل سفینهای که در آن هستیم بگذره ، سرعت نسبی نور سفینه ما از دید ناظر سفینه مقابل دو برابر سرعت نور هست نه سرعت واقعی نورنقل قول:
ما در دنیایی زندگی میکنیم که بعد چهارم اون زمان هست. حالا عالمی رو تصور کنین که بعد زمان نداره اونوقت در چنین عالمی سرعت بینهایت میشه چون تغییرات زمان نداریم . پس بیخیال سرعت نور
:31::10: