dvd-rw: pioneer A16FXB---38T
CASE : GREEN SILENT STORM---50T
CASE : GREEN magnum----30T
Printable View
dvd-rw: pioneer A16FXB---38T
CASE : GREEN SILENT STORM---50T
CASE : GREEN magnum----30T
سلام.:31:
میخوام خلاصه بگم : دی
کلا تو 4 مغازه تحقیق کردم.هر 4 تا رو توضیح میدم.
من یه برگه دادم که روش بودجه (500-600) + قطعات لازم برای تعویض + سیستمی که ارباب جان دادن (فقط هاردشو 500 نوشتم) + مصارف
اونا هم نظر دادن:
مغازه اول و سوم رو بیخیال...
2- مغازه دوم:این برگه دستش بود تلفنی صحبت کردیم.فقط رم رو تایید کرد.با بقیه مخالف بود.گفت این سیستم واسه میکس و مونتاژ خوبه.در مورد پاور گرین گفت به درد نمیخوره و داره پول معروفیتشو میگیره...بعد مثلا اگه نوشته 380 در واقعیت کمتر از این مقدار هست.
4- اما آخریه که مهم تره:
کیس:atx --- گفت هر چی فن بیشتر باشه گرد و خاک زیاد میکشه...همون یکی استانداردش کافیه (نکته:من الان تو این 4 سال کیسو تمیز نکردم : دی)
پاور:green 380
مادربورد: giga m52l3
سی پی یو: amd 5000 x2 box (نمیدونم box یا bax ... خونده نمیشه : دی ) --- گفت amd بهتره...بعد اینتل قدرتش بیشتره و amd سرعتش...اینتل برای بازی بهتره...amd سرعتش بیشتره ولی فن خراب بشه میسوزه...
رم:king max 2G
هارد:max 500 sata 2
دی وی دی:liton --- گفت خرابیش از پایونیر کمتره
هدف اصلیم از دی وی دی اینه:من خودم سی دی رام و رایتر دارم...ولی میبینم خیلی از محصولات نرم افزاری مثل p30world تو دی وی دی هستن...همچنین واسه ذخیره این همه فایل که قراره دان کنم دی وی دی بهتره...در ضمن بتونه انواع دی وی دی ها رو ساپورت کنه...
گرافیک:9500 یک گیگ
البته گفت 512 معمولی آنبورد داره و بخوایم میتونیم این یک گیگو بذاریم...میتونیم نذاریم (95 تومان هست) و همون 512 باشه...
مودم دیال آپ: 56kb d link
================
حالا:
1- بازم همون سیستم رو بخرم؟نظر دیگه ای ندارید؟
2- اینتل یا amd ؟
3- پاور گرین؟
و هر چی لازمه...:31:
===============
این قسمت مصرفمه:
اگه قبلا خوندید این تیکه رو نخونید.(واسه خلاصه شدن: دی)
برای اور کلاک لازم نیست / بیشترین مصرف اینترنت و دانلود / بتونه مدت زیاد حتی چند روز روشن باشه و دانلود کنه / با باز کردن چند پنجره و نرم افزار و ... هنگ نکنه / تا چند سال خوب کار کنه
مصارف فرعی:
در آینده کار مقدماتی با مایا و 3d max و نرم افزارهای میکس (در حد مقدماتی و احتمال خیلی کم) / بازی هایی مثل gta iv و بازی های فوتبال و ... رو اجرا کنه (نسبتا روان)
========
خداییش از این کمتر نشد بنویسم.:31:
ممنون.:11:
خوب مغازه دارا رو کلا بیخیال و برو سیستم ارباب رو جمع کن ! اصلا به حرف مغازه دارا توجه نکن !نقل قول:
2- مغازه دوم:این برگه دستش بود تلفنی صحبت کردیم.فقط رم رو تایید کرد.با بقیه مخالف بود.گفت این سیستم واسه میکس و مونتاژ خوبه.در مورد پاور گرین گفت به درد نمیخوره و داره پول معروفیتشو میگیره...بعد مثلا اگه نوشته 380 در واقعیت کمتر از این مقدار هست.
4- اما آخریه که مهم تره:
کیس:atx --- گفت هر چی فن بیشتر باشه گرد و خاک زیاد میکشه...همون یکی استانداردش کافیه (نکته:من الان تو این 4 سال کیسو تمیز نکردم : دی)
پاور:green 380
مادربورد: Giga m52l3
سی پی یو: Amd 5000 x2 box (نمیدونم box یا bax ... خونده نمیشه : دی ) --- گفت amd بهتره...بعد اینتل قدرتش بیشتره و amd سرعتش...اینتل برای بازی بهتره...amd سرعتش بیشتره ولی فن خراب بشه میسوزه...
رم:king max 2g
هارد:max 500 sata 2
دی وی دی:liton --- گفت خرابیش از پایونیر کمتره
هدف اصلیم از دی وی دی اینه:من خودم سی دی رام و رایتر دارم...ولی میبینم خیلی از محصولات نرم افزاری مثل p30world تو دی وی دی هستن...همچنین واسه ذخیره این همه فایل که قراره دان کنم دی وی دی بهتره...در ضمن بتونه انواع دی وی دی ها رو ساپورت کنه...
گرافیک:9500 یک گیگ
البته گفت 512 معمولی آنبورد داره و بخوایم میتونیم این یک گیگو بذاریم...میتونیم نذاریم (95 تومان هست) و همون 512 باشه...
مودم دیال آپ: 56kb d link
اون یه تیکه که بحث قدرت و سرعت رو قاطی کرده نمیشه ازش گذشت:20:نقل قول:
مگه بحث مقایسه ماشینه آخه:41::41::41:
================
شما اصلا به حرف اینا توجه نکن. بابا نوبرن به خدا. همون سیستم ارباب سایه ها مناسبه
:18::18::18::9::9::9:نقل قول:
:39::39::39::39::39::39::39:
ممنون . خوب بود خندیدیم. همون سیستم ارباب سایه هارو بگیر.
در ضمن قضیه مغازه اول و سوم رو هم بگو:27:
تایید میشه!نقل قول:
:18::18::18::9::9::9:نقل قول:
:39::39::39::39::39::39::39:
در ضمن قضیه مغازه اول و سوم رو هم بگو:27:
سلام دوست عزیز همونطور که تو خصوصی بهت گفتم بهتره به افسانه های باستانی! توجه نکنی!باقی دوستان هم که موافق بودن!
ممنون
سلام...
ممنون از همگی...:31:
ممنون که نظر دادید...:11:نقل قول:
خوب مغازه دارا رو کلا بیخیال و برو سیستم ارباب رو جمع کن ! اصلا به حرف مغازه دارا توجه نکن !
ممنون...:11:نقل قول:
اون یه تیکه که بحث قدرت و سرعت رو قاطی کرده نمیشه ازش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بحث مقایسه ماشینه آخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================
شما اصلا به حرف اینا توجه نکن. بابا نوبرن به خدا. همون سیستم ارباب سایه ها مناسبه
چون محرم و صفر تموم شده آخر میگم...:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن قضیه مغازه اول و سوم رو هم بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما هم ممنونم...:11:
ممنون...:11:نقل قول:
تایید میشه!
ممنون عزیز...:11:نقل قول:
سلام دوست عزیز همونطور که تو خصوصی بهت گفتم بهتره به افسانه های باستانی! توجه نکنی!باقی دوستان هم که موافق بودن!
ممنون
ببخشید زحمتتون دادم...
========
اما مغازه اول و سوم...نگفتم خلاصه بشه...چون چیزی نبود...
مغازه اول:اینو خودم نرفتم...پدرم رفته بود...یه برگه پیشنهاداتشو داد (چاپ شده و آماده از قبل) توضیح خاصی نداره...
مغازه سوم:اینو خودم رفتم...فهمیدم میخواد قالب کنه اومدم بیرون : دی ... مغازه های دیگه لااقل یه سیستم پیشنهاد میدادن و توضیح میدادن که این خوب نیست به این دلیل (حالا به درست و غلطش کاری نداریم) ... این گفت همون سیستمی که تو اون کاغذ (کاغذ تبلیغاتی که تو خیابون میدادن : دی) نوشته خوبه...هارد وسترن مال لپ تاپه و واسه سیستم معمولی نیست...گرافیک کانکت تا حالا نشنیدم...بعد یه سیستم بود تو برگش که با مانیتور و بقیه چیزایی که نمیخواستم میشد 400 و خورده ای...به من گفت اون به مراتب بهتر از این سیستم ارباب جان هست...:31: منم تشکر کردم و سریع اومدم بیرون مخمو بیشتر به کار نگیره : دی
خوب این دو رو برای خلاصه شدن ننوشتم...:31:
=======
از همه دوستان که نظر دادن ممنونم.:11:
موفق باشید.:40:
:10: