دور و ور 80 بر میدارن اونم !
Printable View
دور و ور 80 بر میدارن اونم !
سلامنقل قول:
جدی میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوسال پیش 500 تومن پول خورده
بله عزیز جان دو سال پیش بود خب!
آقا به خدا منظوری نداشتم . حلالم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میخواستم ببینم فوووووووووووووووووووزوووو ووووووووووووووول کیه که شناختمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشی پیش میاد دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یه رم 512 کینگ استون هم داره که فراموش کردم بنویسم شاید با این حال بازم فرقی نکه!نقل قول:
به نظر شما این سیستم ارزش ارتقا داره ؟
apacer 512 ddr2 533 رو 1 ماه پیش 4 تومن فروختم ! با این افت قیمت ها نهایتا 2 تومن بخرن !!!نقل قول:
البته یه رم 512 کینگ استون هم داره که فراموش کردم بنویسم شاید با این حال بازم فرقی نکه!
سلام
از ارتقا نگفتین دوستان!
صفحه اول و دوم نگفتیم!؟چیزی تغییر کرده!؟
لطفا بگین قیمت رم 1گیگ ddr1 چنده و 2 گیگش چنده؟
فکر کنم یجای دیگه هم پرسیدین.!!نقل قول:
اینجا جوابت رو دادن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264763&page=49