آره واقعا ! هیشکیو مثه خودم ندیدم ! :13:نقل قول:
خوشحال می شم کمی استرس بهم وارد کنین ! :31:
دعا می کنم همه اونایی که استرس منفی دارن ، استرسشون از بین بره و اونایی که استرس مثبت ندارن هر چه زودتر استرس بگیردشون ! :11:
Printable View
آره واقعا ! هیشکیو مثه خودم ندیدم ! :13:نقل قول:
خوشحال می شم کمی استرس بهم وارد کنین ! :31:
دعا می کنم همه اونایی که استرس منفی دارن ، استرسشون از بین بره و اونایی که استرس مثبت ندارن هر چه زودتر استرس بگیردشون ! :11:
نقل قول:
مگه با 170-180 هزار کسی سراسری قبول میشه !!!!!!!!!!!
اره ولی کجا قبولینقل قول:
یالقوز اباد سوفلا کاردانی پرورش گیاهان دریایی اونم غیرانتفاعی یا پیام نور:31::21:
رفیق شما میگی با کمی درس خوندن میشه این رتبرو آورد منم میگم پس اگه من یه زره بیشتر تلاش کنم حتما قبول میشم!نقل قول:
اگه اشتباهی شد ببخشید!
آبیاری گیاهان دریایی سیستان !
این تیکه کلام من بود اون موقع ! یادش به خیر. دوران خوبی بود.
من زیاد درس خون نبودم یعنی بودم ولی نه زیاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سراسری کاردانی عمران شمال قبول شدم و آزاد مهندسی عمران تهران.
سال 83
قله کنکور سال 82 بود. ما یکم بهتر شدیم ولی بازم رو قله بودیم!
تراز آزادم رو یادمه که 6100 بود.واسه اون موقع متوسط بود. ولی الان نگاه میکنم میبینم راحت میشه با شش هزار قبول شد تو آزاد.
درصدام هم فیزیک 60 - ریاضی 35 - شیمی 20 بقیشم یادم نیست !(عمومیام خوب بود)
=====
یه چیزی میگم خارج از نصیحت
استرس نداشته باشید.دانشگاه هم همه چیز نیست.من میخاستم برم دانشگاه بحث سیاسی کنم ! که وقتی اومدیم حسش نبود!
دکتر مهندس شدن خوبه ها ! ولی همه چیز نیست.
ببخشید من اصلا دوست ندارم کسی نصیحتم کنه ! ولی خودم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که زندگی ما شده کنکور حالا امثال من که پشت کنکوری هستند بدتر... نیشزد خانواده و فامیل و دوستان یه طرف فرار از سربازی یه طرف بیکار موندنم یه طرف/////// یاد آهنگ دی جی رسول افتادم!نقل قول:
ببین دانشگاه اومدن خوبه. دید آدم رو عوض میکنه.یعنی دید رو باز میکنه.نقل قول:
ولی 4 5 سال هم یه جورایی از زندگی عقبت میندازه.
خیلی خوبه که بری دانشگاه ولی اگه یه وقت نتونستی بری هم به این فکر کن که 4 سال جلوتری .
ایمجوری هم نیست که هر کی بره دانشگاه شغل واسش فراوون باشه!
فقط تفاوتش اینه که 4 سال به آدم میگن شغلش دانشجوهه !
سربازی رو قبول دارم.ولی ذهن خونواده رو هم آماده کنید.نزار فکر کنن شما یه آدم شکست خورده هستید!
بگید موفقیت دانشگاه نیست.جور دیگه هم میشه موفق بود.
آرزوی موفقیت برای همتون رو دارم.اگه کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم:11:
راه دیگش چیه بگو با کله میریم:8:نقل قول:
اگه واسه موفقیت میخای که یه چیز نسبیه.هر کسی موفق بودن رو تو یه چیزی میبینه!نقل قول:
مثلا شما باید از حالا هدفتون مشخص باشه دیگه!اصلا دلیل دانشگاه رفتنتون چیه؟
رتبه - رشته مورد علاقه - شهر و ... هم میتونه هدف باشه
یا پولدار شدن !!:31:
راه پولدار شدن هم فقط به دانشگاه ختم نمیشه!
مگه هنوز تو انشای علم بهتره یا ثروت موندی ؟:5:
واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگه ! خیلی سخت بود ...
ولی دوران بدی نیستا!
درس بخونید و خوش باشید