دیگه خود دانی .... الان قیمت Inno3d 9500GT DDR3 حدود 97 تومن هست ....نقل قول:
ولی سعی کن حتما 9600GSO بگیری حداقل ....
Printable View
دیگه خود دانی .... الان قیمت Inno3d 9500GT DDR3 حدود 97 تومن هست ....نقل قول:
ولی سعی کن حتما 9600GSO بگیری حداقل ....
تست این کارت در بازی crysis در مقایسه با بقیه کارت ها !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره من بهتون گفتم اگه می تونید این گرافیک رو رو یک سیستم نسبتا قوی تست کنید شاید نتیجه بده!
برنامه 3damrk حالا هر مدلشو رو یک سیستم نسب کن و از هر دو گرافیک یه بتچ مارک بگیر ببین چی مشه
در ضمن شما دیگه حداقل یه gts یا gso بگیر الان دیگه 8600 بدرد تمی خوره الیته جی تی
شما از کدوم نسخه کاتالیست استفاده میکنید؟
سلام
من که به هیچ وجه ای مقایسه ها رو قبول ندارم
در جواب دوستومون که گفته روی سیستم قویتر تست کن اگه این کارت بخواد رو یه سیستم قوی خوب جواب بده وروی سیستم من ودوستم که هر دو سیستم در حد متوسط هست جواب نده پس بدرد سطل اشغال میخوره
در ضمن ما در شیراز هستیم وکارت 9600gso حدود 140 هست که بودجه دوستم نمیرسه وبرای دوستم 9500 کافیه
والا این 9500gt که میگن اشغاله تا حالا تو هیچ بازی با گرافیک نرمال که بخوام بازی کنم کم نیاورده و نسبت به پولی که دادم خودایی راضی هستم
مثلا call of duty word at war رو با رزولیشن 1600*900 x2 به راحتی دارم بازی میکنم
حالا میخواستیم کارت رو روی یه سسیستم بالا تر که ماله یک مغازه دار هسی تست کنیم که نتیجه رو خبر میدم
شما یک بنچمارک هم رو سیستم خودت بگیر! هر دو گرافیک رو یک سیستم
می تونی با 3dmark06 یا 05 بگیری
آقا دمت گرم حتما خبرشو بده. چون منم ميخواستم nvidia بخرم . ولي اينقدر كه از 4670 اينور و اونور تعريف شنيدم نظرم عوض شد و تصميم داشتم همين كارتو بخرم.نقل قول:
راستي شما كارتت زياد داغ نميكنه؟ چون يهجاي ديگه يه نفر كه 4670 خريده بود ميگفت خيلي داغ ميكنه و فنش خيلي پر سر و صداست. البته ، ماركش HIS نبود. يادم نمياد ماركش چي بود. . . .
كارتت گارانتي كجاست؟
مدلشه مشکلی نداره و دمای زیادش (البته موقع کار سنگین میشه رو تخم مرغ سرخ کرد:31:)نقل قول:
کل گرافیک های سری 4 ای تی آی دماشون بالا و این طبیعیه
من خودم دیروز یه 4670 گرفتم! خیلی قویه... تو بازی gta iv با رزولیشن 768*1024 با اینکه همه چی روی فول هست 32 فریم میگیرم :8:نقل قول:
تازه این مدلیم که گرفتم arctic هست اگه اورش کنم میترکونه !!!