سلو عزیز دستت طلا
ممنونتم
مخلصیم
فقط یک چیزی می مونه پس همین لایتون ok هست برایمندیگه چون مادربردم ide ولی ایسوس 1814blt رو تو سایتش دیدم خوشم اومد منتها باید یک مبدل هم بگیرم که 10 تومنه قیمت اونه برای اینکه بشه رو مادربردم وصل کنم. در ضمن بچههای می گفتم تو بازارتهران گیر نمیاد .؟
دنبال چیزی باش که تو بازار موجود باشه و گارانتی داشته باشه و مستقیم وصل بشه به مادر برد....تبدیل چیز جالبی نیس...:13:
در این مورد چی نظرت چیه؟قیمت و گارانتی ایسو س چی؟
من به شخصه با asus سرو کار نداشتم(بجز 5 سال پیش سیدی رام:31:) ولی دوستانی که استفاده کردن راضی بودن.در این مورد میتونی از ACTROS بپرسی چون شام و نهار ایسوس میخوره:5:
یکی دیگه پایونییر بود r200 رو تو سایتش دیدم لایت اسکریب هست و بلو ری هم می خونه ولی نمیدنم اصلا تو تهران هست یا نه؟
شما بلو ری بیار من دستگاهشو میارم!!!!چند هفته پیش پسر عموی مارو جو گرفت رفت یه بلو ری فیلیپس خرید 1.200....الان مثل س گ پشیمونه!!!!چون استفاده نمیده!!!!
ممکنه تو تهران باشه اما چون مشتریای خودشو داره قیمت عشقی بهت میدن!
در ین مورد هم یه راهنمایی بکنی ممنون میشم. که گارنتی پایونییر کیه؟زنگ بزنم یکم اطلاعات بگیرم؟
اینو نمیدونم...بعهده بچه های گل تاپیک!
راستی گارنتی سریر رو نمدونی با سریر کالا فرق داره یا نه؟
اینم دست بروبکس رو میبوسه
پس با فاره بگیرم ؟شمار شرکتش رو داری؟
فاره خوبه/118 پاسخ گوی شماست!
آخ که چقدر سوال پرسیدم حالا هر کدوم رو خاستی جواب بده :31:
ممنون
در اخر یه چیزی بگم...تصمیمت رو بگیر و برو برای خرید...این کارو نکنی تو بازار هر کی جنس خودشو تبلیغ میکنه!!!!مثلا میری میگی اقا ایسوس دارین؟؟ طرف:نه نداریم...راستی چرا میخوای ایسوس ببری؟؟ من برا خونه ایسوس گرفتم اصلا کار نمیکنه!!!! شما:پس چی خوبه؟؟ طرف:یه نیگا به ویترینش میکنه و بهت جواب میده!!!!:31: