میتونست بدون لجبازی آنتن شیرینگ کنه نه اینکه اعلام خودمختاری کنه.نقل قول:
دولتيه و هر جا دلش خواست دكل ميزنه. در حالي كه ايرانسل را دولت و شهرداري ها كلي باهاش مبارزه مي كنند و نمي ذارند دكل هاشو همه جا بزنه و شبكشو گسترش بده.
Printable View
میتونست بدون لجبازی آنتن شیرینگ کنه نه اینکه اعلام خودمختاری کنه.نقل قول:
دولتيه و هر جا دلش خواست دكل ميزنه. در حالي كه ايرانسل را دولت و شهرداري ها كلي باهاش مبارزه مي كنند و نمي ذارند دكل هاشو همه جا بزنه و شبكشو گسترش بده.
بالاخره ایرانسل بیچاره شد
ایرانسل رو من فقط این رو بگم اوایل با 2 تومان اس ام اس مجانی می شد(طرح قرمز) ولی حالا که سیم کارت هاش رو فروخت با 45 هزار تومان هم مجانی نمی شه (طرح طلایی دو ستاره)
من خودم ایرانسل داشتم دیگه گوشیم از بس دنبال انتن داشت می گشت نزدیک بود بسوزه ولی الان راحت شدم و یه همراه اول اعتباری گرفتم کاملا هم ازش راضیم
من زياد وارد نيستم ولي به نظرم تكنولوژيشون كلا متفاوته و نميشه باهام باشه انتنشون.نقل قول:
دقيقا روز به روز داره خدماتشو كم مي كنه.نقل قول:
چون بيشتر از 15 ميليون مشتري جذب كرده ديگه.
ولي جالبيش اينه كه با كم كردن خدمات بازم نسبت به همراه اول خدماتش بيشتره!!
جا تا جا آنتن دهي فرق دره.
تو خونه ما دقيقا برعكسه. همراه اول به سختي يه sms سند مي كنه.
ولي ايرانسل فول آنتن ميده.
سلام!یه سوالی برام پیش اومده !!!نمیدونستم کجا بپرسم!!!
من هند هستم !اینجا در هر استان بیش از 4 اپراتور فعال وجود داره که از لحاظ امکانات و قیمت شدیدا با هم مبارزه میکنند!منظورم در هر استان اینه که توی یه استان یه اسم سیمکارت ممکنه باشه توی استان دیگه شکرت دیگه ای خدمات میده!ولی عجب اند عجیب هست که من تا حالا یه بار هم اون دکلهایی که شبیه ابوالهول هستند رو در سطح هر دو شهر بنگلور و پونا در دو استان مختلف هند ندیدم!!!دلیلش چیه؟؟که تو ایران دو تا شرکت نمیتونند با هم کنار بیان و در ضمن این همه دکل زشت در سطح شهر نصب میشه؟؟؟؟؟
مطمئن باش هر رقیب دیگه ای هم که بیاد مثل ایرانسل فشار های زیادی روش میارن و نمیزارن رقیب جدی براشون بشه.:27:نقل قول:
اینجا جای بحث کردن نیستنقل قول:
اگه خواستی من تو پیغام خصوصی جوابتو میدم.
موفق باشی.:10:
قبول دارم منم هیچ حسابی باز نکردم ولی اگه دولتی رو کنار بذاریم بین تو تا شرکت خصوصی خیلی رقابت بالا میگیره وگرنه به قوله شما همراه اول که مثه پدر خوانده:3: میمونه از اون 2تا یکی شل بیاد باید جمع کنه بره خط ثابت راه بندازه:27:نقل قول:
امروز اپراتور سوم هم مشخص ميشه.
تا چه شود
جدي الان همراه اول 12000 شده؟
پس چرا هيچ جا اعلام نكردن؟
عجب کل کل توپی ، جفتشون به فکر منافع خودشون هستند ، فقط یه کم به درامدشون فکر کنید اونوقت میبینید که یه شخصی با یه بنز 300 میلیونی تو یه خیابون اصلا تعجبی نداره ... و برین دنبال آرم ایرانسل بگردین تو ماشینیش ! اونوقت ما بیچاره ها نیشستیم با دوست دخترامون ذوق میکنیم واسه هم love میترکونیم به نفع ایرانسل
دوست عزیز به احتمال فراوان سیستم اونجا ماهواره ای هست و نیاز به این دکل بازی ها نیست !نقل قول:
ایرانسل هم میخواست همین کارو بکنه ولی مخابرات نگذاشت ! خب به هر حال همه ایرانسل میخریدند دیگه اونموقع ! ولی با حماقت مسئولان مربوطه ما همچنان به سیستم 10 سال پیش مبادرت ورزیدند و همچنان ادامه میدند و .......