عالیه leyth عزیز به کارت ادامه بده !
منتظر طرح های جدیدت هستیم!
Printable View
عالیه leyth عزیز به کارت ادامه بده !
منتظر طرح های جدیدت هستیم!
خواهش میکنم...... چند لحظه صبر کنید....الآن میترکونم!
...
...
...
و اینک بعد از چند روزی نبودن...
کار بعدی تقدیم شما برو بچس فعال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعرش از دوست گرامی ام آقای حامد ابراهیم پور هست... از مجموعه شعر یک مرد بی ستاره آبانی...
لطفا انتقاد کنید... مخصوصا برای اون قسمتهای آبی و زرد نویز دار یک راه حل ارائه بفرمائید.
سلا...
بازم زدیم تو کار فانتزی:
البته میشه انواع رنگ بندی رو روش اعمال کرد... ولی این شکلی با سلیقه ی بینده جور درآمد...
بعلت زیاد بودن نظرهای شما عزیزان !!! :46: کار بعدی را تَ َ َ َ َ َ َق.....دیم می کنیم:
کار در عین سخت بودن، کمی ساده دراومد... . و این همش تقصیر شماست!!! چون انقدر نظر دادید که من نمیدونم به کدومش برسم! نکنه شاید خدانکرده ناراحتتون کردم؟ :20: پپپپپپپپپپپپپپپسسسسس::: :11:
بگید چه کار کنم؟ برای کارهای فانتزی خیلی برنامه دارم... ولی کو یک همدم؟ کو یک منتقد؟ کو یک دوست؟ :45::37:...........
قشنگه Leyth عزیز
سعی کن یه کم رنگ بندی تکست هات رو متمایز کنی , رنگ بندی هات هم زیادی وحشی و عصبیه , همه اینها با هم حس بدی به بیننده میده
ابتکار های قشنگی داری , من از بعضی هاش خیلی خوشم اومد
موفق باشی
از نظری که دادید خیلی ممنون هستم...
رنگ بندی ها رو هم رو بعضی هاش باید وحشی تر از این می شد!!!
اما درسته رو بعضی هاش الکی کار رو خراب کردم...
و یک سوال: برای پست 23 و اون قسمت زرد و آبی (زیر شعر من و غروب و غزل...) راه چاره ای دارید؟ plz
با تشکر
والا لایه های باز پیش شماست عزیزم ، شما باید توی پالت رنگ اینقدر بازی کنی که دلخواهت در بیادنقل قول:
برای پست 23 و اون قسمت زرد و آبی (زیر شعر من و غروب و غزل...) راه چاره ای دارید؟
اما کلا : معمولا گرادینت رنگ های آبی ، زرد و سبز خوب در نمیاد (( رنگ های خانواده قرمز و مشکی بهتر جواب میدن ))
در ضمن : حتما هم نباید گرادینت استفاده کنی و من خودم معمولا از گرادینت برای تکست استفاده نمیکنم
پیشنهاد من برای چهار خطت اینه : از بالا : مشکی ، سفید ، مشکی ، سفید
فکر نکنم بدک بشه
نقل قول:
آقا من خیلی شرمنده هستم!!!!
بنده ی حقیر ِِِ سراپا تقصیر ِ خاک بر سر ِ کور دل و ... اون عبارت " خروجیتو " رو " خرجیتو " خوندم، و حمل بر توهین شد!!!... فکر کردم از شعر ناراحت شدید. گمان بردم مضمون شعر رو می گید!. وای بر من... وای... . :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
خواهش می کنم از دست من ِ نادان ناراحت نشید... . اینجانب leyth از شما تقاضای اشدّ بخشش دارم.... .
.................................................. ...................................
:10::10::9::9:
:45::45::45: