تا اینجای کار توی سه ساعت خوبه . ولی نظر داددن رو باید بزاریم پس از پایان کار . چون به نظرم طراحی کاراکتر بعداز اتمام تکستچرینگ خودشو نشون میده .
Printable View
تا اینجای کار توی سه ساعت خوبه . ولی نظر داددن رو باید بزاریم پس از پایان کار . چون به نظرم طراحی کاراکتر بعداز اتمام تکستچرینگ خودشو نشون میده .
خوب ممنون از دوستان..
فعلا یه ساعت وقت پیدا کردم رو چین و چروکهای بزرگ صورت کار کنم..اونم نصفه..هنوز لب و بینی و ابرو و پیشونی مونده..تازه گونه هم کامل نیست..بعدش میرم سراغ جزییاتش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول خيلي جالب شده! اينو توي مكس اينطوري كردي؟ چرا انقدر حالا پيره؟! بالاي بينيش چرا اينقدر رفته تو؟ بين بيني و چشمشو ميگم. زير چشم هاش رو هم يكم بيشتر روش كار كن. چيز باحالي داره ميشه...!
(همين الان يه سر به اونور بزن جواب بده)
ممنون حمید جان...نقل قول:
نه تو زبراش.... آخه پیر جزییات صورتش زیاده و برای تمرین خیلی مناسبه...
بالای چشماشم درست میکنم..
این به نظر من بهترین نظر توی این 3 صفحه بود...نقل قول:
منم میخواستم همینو بگم....
آفرین جالب شده شهاب ولی به نظرم برای چروک ها خیلی اغراق کردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول شهاب جان
کارت خیلی خوبه
فقط یکم شکاف لباش ( دهانش ) خوب از هم جدا نشده
موفق باشی رفیق
سلام
شهاب اگر میخوای پیرش کنی باید قسمت های بالای چشم یعنی قسمت گودی پلک و همینطور روی پیشونی که خودت گفتی مهمترین جا برای پیر کردنه حسابی کار کن
لاغری لپ هم تا همینقدر خوبه اگر میتونی بهترش کنی که خیلی جالب میشه
موفق باشی
√♥√
خوب شده شهاب جان:20:
فرم بینی رو خوب درآوردی ولی سوراخ بینی جای کار داره...:46::31:
موفق باشی:11:
:11:نقل قول:
ممنون هادی...نه اغراق نکردم..چندتا عکس پیر مرد از اینترنت گرفتم اونا از این خیلی بیشتر چروک داشتن...تازه من کم گذاشتم...نقل قول:
ممنون...اونو تو مکس درست میکنم...نقل قول:
ممنون...درسته ..چشم خیلی مهمه...ولی احتمالا اونو با بامپ درش بیارم..نقل قول:
ممنون..چشم اونم درست میکنم...نقل قول: