اینم از بغل اصلاح شده و وایر البته هنوز همون مشکل روداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم از بغل اصلاح شده و وایر البته هنوز همون مشکل روداره.
به فیس (همون صفحه های مربعی) یه اسموث بدی خوب نمیشه؟
اسموث کردن یه سطح چند ا روش داره که من همونی رو بلدم که از طریق surface editor انجام میشه و اونهم جواب نمیده.
مشکل از اسموث کردن نیست.مشکل اینه که چرا رنگ بعضی از مربعها فرق میکنه با این که همشون یکدستند و یه سطح محسوب میشن.
دوستان اینهم از اخرین ویرایشم روی این ماشین.ولی خودمونیم انصافن چه دردسری داره!
راستی دلیل اون مشکل رو هم فهمیدم علتش پشت رو بودن بعضی از اضلاعه که این مشکل متاسفانه فقط در لایت ویو وجود داره و توی مکس نیست!
در ضمن اینبار یه مقدار بهش رفلکشن اضافه کردم.به خاطر اقای دانوش پیچگاه که ماشین براق دوست دارند!
سلام.
مدل خیلی خوب شده.
فکر می کنم اگه تا آخر مدلسازی اصلا متریال و رندر برای کارت نزاری بهتر باشه. و فقط به فکر مدل باشی.
منتظر ادامشم.......
خب خیلی خشنگ شده اما هنوز شبیه به M3 نشد.
اخه هنوز به مرحله texturing نرسیدهنقل قول:
اگه کسی از مدل سه بعدی m3 GTR از این زوایایی که من از این کامارو گذاشتم عکس داره بذاره برای مقایسه.
شما با چه سیسیتمی از این رندر گرفتی؟
میشه مشخصات کامل سیسیتم خودتون رو بگید؟
رفیق رندرت خوب نیست اما مدلت خیلی خوبه ....... سعی کن از Vray یا منتال با تنظیمات بالا واسه کارت استفاده کنی .........
شما احتیاج به نرم افزار پدیده دارید. برا ترجمهنقل قول:
که نسخه کرک شدش هست ولی فرقی با اصل نداره شما میتونی اونو دانلود کنی یا بری نسخه اصلیشو بخری 600 هزار تومن. اگه رفتی مغازه گفتن بحت به هزار تومن میدیم مطمئن باش همون کرک شده هست.:41:
خیلی جالبه کل متن رو کپی میکنی توش.بعد T رو بزن همشو برات معنی میکنه فقط جمله بندیش مشکل داره که باید خودت یک بار بخونیش و جمله بندیشو درست کنی.:31:
ببخشید که اینجا بحث نرم افزار دیگه بود.
به نظر من به درد همه میخوره چون آموزش فارسی در هر موردی پیدا نمیشه و میتونین با این فارسی کنینش فقط در چند ثانیه حدود 10 صفحه به بالا رو معنی میکنه.:31:
البته نسخه کرکش یکم مشکل داره .شایدم نداشته باشه. ولی من نتونستم فارسی رو به انگلیش تبدیل کنم.:41: