راستش آرش جان به سلیقت احترام میذارم ولی کلا گوشی های موتورولا رو پیشنهاد نمیدم به دلیل : نسبتا گرون بودن به دلیل واردات کمتر نسبت به سونی و نوکیا و حتی سامسونگ + افول اساسی برند موتورولا که حتی من فکر میکنم با این روندکارش به ورشکستگی میرسه + شما اگه مشکلی داشته باشی آشنا به گوشی های سونی و نوکیا و حتی سامسونگ خیلی بیشتره تا موتورولا + گوشی های موتورولا هیچوقت نتونستن از لحاظ مولتی مدیا به گوشی های نوکیا و سونی و سامسونگ برسن + گوشی هایی که معرفی کردی نسبتا قدیمین و مثلا l6 ,l7 شاید 2 سال پیش رو بورس بودن و الان دیگه جایگاه خاصی براشون متصور نیستم و نمیدونم بتونی اصلا گوشی هایی که نام بردی رو آکبندش رو گیر بیاری یا نه + تو گوشی های سامسونگ و سونی و نوکیا انتخابایه خیلی متنوع تری داری و با رفتن به سمت موتورولا خودت رو محدود میکنی...!
اما در رده ی 150 تومن من همون 5220 رو پیشنهاد میدم... باطری خیلی خوبی داره + ظاهر زیبا ( اگه با نامتقارن بودنش کنار بیای ) + جک 3.5 که هر هدفونی رو میتونی بهش وصل کنی + کیفیت صدای مناسب + دوربین متوسط 2 مگ + ال سی دی با کیفیت + چند دقیقه یی باهاش کار کردم دکمه هاش هم تفکیک خوبی داره و واسه اس ام اس زدن بدک نیس ... در مورد نصب جاوا هم تا جایی که میدونم از ورژن 5 به بعد سری 40 دیگه مشکل نصب فایلهای بالای 1 مگ وجود نداره...