این شرکت کارخونه های زیادی در سطح دنیا داره ولی اونی که میاد ایران نمیدونم ساخت کجاست . سایتش اینه :
/www.sapphiretech.com
در ضمن شما به قیمت سایتها اکتفا نکنید و بازار رو بگردید تا بهتر از قیمتها مطلع بشید . چون سایتها گرون قیمت میزنند.
Printable View
این شرکت کارخونه های زیادی در سطح دنیا داره ولی اونی که میاد ایران نمیدونم ساخت کجاست . سایتش اینه :
/www.sapphiretech.com
در ضمن شما به قیمت سایتها اکتفا نکنید و بازار رو بگردید تا بهتر از قیمتها مطلع بشید . چون سایتها گرون قیمت میزنند.
خیلی ممنونم ولی تو مادربرد چی تو اونم که ارزونتر پیدا میشه مثل soyo . یا گیگا به نظر شما تو مادربرد چرا ایسوز بهتره ؟
بهتر از این مادر برد تو این رنج نیست . این برد p45 توانایی کراسفایر داره . اگه کراسفایر نمیخواید : P5Q=140 ، MSI-P45 NEO=130 . ASUS-P5QL PRO=115-MSI-P43 NEO=110
اینم عکس P5Q PRO :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایسوز محبوبترین ، بهترین و پرفروشترین بردهای دنیا رو میزنه و این هم به خاطر کیفیت بالا و تنوع زیاد بردهاش هست . از قیمت مناسب هم نباید گذشت.
پس چرا تو گرافیک ساپفایر رو بهتر می دونی ؟ چرا ؟
خب دوستمون ظاهرا فقط مادربرد را گفتن
و البته گفتن که ati توی برندهای مختلف زیاد فرق نمیکنه
ببین کارت گرافیک مهندسی ساخت و تکنولوژی ساخت و ... را ati میده بعد کمپانی های مختلف میان از روی اون کارت میزنن
پس تفاوت چندانی نیست بین کارت ها
اما مین برد کلا هر کمپانی بر اساس تکنولوی ها و فناوری های خاص خودش مین را منتشر میکنه و فقط چیپ هست که اون هم تقریبا یکسانه نه کاملا.
قضیه این نیست که کدوم برند بهتره... تفاوت این برند ها توی اورکلاک مشخص میشه (بین مدل های مرجع) و ممکنه یکی چند مگاهرتز کمتر یا بیشتر اورکلاک بشه (که همین هم بین کارتهای مختلف یک برند وجود داره)نقل قول:
Sapphire, HIS, PowerColor جزو برند های محبوب آسیایی ATI در ایران هستند. ASUS یا GIGABYTE یا MSI هم همیشه برندهای محبوبی بودند و محصولات با کیفیتی تولید کردند.
برندهای آمریکایی هم هستند مثل VisionTek یا Diamond، که توی بازار چیزی ازشون نیست.
کلا تفاوت کیفیت (شاید 1 درصد) اونقدر نیست که تفاوت قیمت بین برندهای مختلف رو توجیه کنه برای همین اونی که قیمت و گارانتی مناسب تری داره گزینه بهتریه برای خرید.
حالا من با این همه توضیح که دادین . ممنون میشم بهم بگید کدوم برند قیمت و گارانتی بهتری داره . با تشکر .نقل قول:
شرکت های گارانتی کننده اکثرا خوبن. ولی من فک میکنم که آواژنگ از همشون بهتر عمل میکنه.آواژنگ تو برندهایی که آرمان جان گفتند گیگا رو گارانتی میکنه.نقل قول:
پاور Nzxt 600w Pp اکتیوه؟
اگه اکتیو باشه به نسبت قیمتش خیلی مناسبه
فکر کنم اکتیو باشه . مشخصاتش اینه :
کد:http://maxess-systems.ca/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=95