فرقی نمی کنه
Printable View
فرقی نمی کنه
به جای رفرش
کد:WebBrowser1.Navigate "http://images.bloomberg.com/r06/homepage/HP_INDU.png" & "?" & Int((Rnd * Rnd) * 1000)
مرسی
راه حلتون عالی بود
جواب می ده
فهمیدم چه کار کردین
ولی این کار باز یک مشکل دیگه در پیش داره
البته می دونم حوصله همه رو سر بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کار هر دفعه که عکس رو لود می کنیم یک فایل توی پوشه tempory..... ساخته میشه
و من مثلا اگر برنامم رو تنظیم کنم هر یک دقیقه رفرش کنه
فکرش رو بکنین در یک ساعت 60 تا و در یک روز 1440 و در ماه 43200 تا از این فایل عکس که حجمش مثلا 100 کیلوبایته درست میشه
این سرعت سیستم رو نمیاره پایین؟
حساب کردم طی یک ماه 4218 مگابایت فضا میگیره
یعنی چیزی بیشتر از 4 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یک مشکل دیگه هم هست
بعد از یک ماه که یان فایل ها پر شدن اگر تابع rnd هر عددی رو برگردونه ممکنه قبلا فایلش درست شده باشه و همون رو میاره
سلام بهرام جان!
گفتی میخوای نرخ اونس رو بگیری -- از کدوم سایت؟
آدرسشو بده شاید راه فوق العاده ساده تری بتونم برات پیدا کنم!...
کجا بودی تونقل قول:
سلام بهرام جان!
گفتی میخوای نرخ اونس رو بگیری -- از کدوم سایت؟
آدرسشو بده شاید راه فوق العاده ساده تری بتونم برات پیدا کنم!...
ای بابا زودتر بیا دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خوبی؟
از kitko
ضمن اینکه روش بهتری پیدا می کنی
لطفا کن این سوالم رو هم جواب بده
چون لامصب یک سوال که میاد تو ذهنم حتی اگر دیگه بهش نیازی نداشته باشم تا نفهمم جوابش رو داغونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری که l3ai3ak کرده کاملا صحیح هست. این کار تاثیر منفی د ذخیره شدن فایل نداره چون هر چی بعد از علامت سوال نوشته میشه مربوط به query مرورگر هست و در ذخیره دوباره عکس تاثیری نداره. (عکس همون عکسه بلکه در temporary آپدیت میشه)
نه اگر در تمپوری نگاه کنید چندین فایل عکس درست میشه
در این صورت می تونید حجم Temporary مربوط به مرورگرتون رو محدود کنید (که البته بصورت پیش فرض در تمام مرورگرها و در تمام سیستم ها محدود هست)
میشه بگی چطوری باید محدودش کنمنقل قول:
در این صورت می تونید حجم Temporary مربوط به مرورگرتون رو محدود کنید (که البته بصورت پیش فرض در تمام مرورگرها و در تمام سیستم ها محدود هست)
اگه با ویژوال بیسیک بشه که عالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای این کار نیازی به ویژوال بیسیک نیست !نقل قول:
به آدرس زیر برین !
Control Panel>Internet Option>Temporary internet files>setting
بعد از اون دیگه فکر کنم واضح باشه !!! اون نواره اون پایین تعیین می کنه که چه مقدار فایل ذخیره بشه ! اون بالا هم چند تا گزینه هست که می تونین اصلا نورش کنین که اصلا هیچ صفحه ای رو ذخیره نکنه ! :46: