:31:نقل قول:
يه تراشه كه باعپ ميشه بار پردازش بازي هاي سنگين از رو CPU برداشته بشه....يه چيز تو همون مايه هاي كارت گرافيگه pc
چاكرم...
Printable View
:31:نقل قول:
يه تراشه كه باعپ ميشه بار پردازش بازي هاي سنگين از رو CPU برداشته بشه....يه چيز تو همون مايه هاي كارت گرافيگه pc
چاكرم...
فقط W960 i
پست شما هیچ ربطی به موضوع این تاپیک نداشت خواهش میکنم ویرایش کنید :41::46:نقل قول:
یکی لطف کنه همه گوشی های دارای چیپست گرافیکی رو لیست کنه!
دوستان یه نظری هم راجع به این گوشی های میخوام:
6220
N81
N78
ان82 - ان95 معمولی و 8گیگ - ان93آی هم فک کنم داره + E71 و E66 که اونا هم یه جورایی چیپ دارن ....نقل قول:
من که زیاد با 6220 حال نمی کنم ....:31:
بین ان81 و ان78 هم ، ان78 بهتره : سیمباین جدیدتر .... Gps که ان81 نداره ... اف ام ترنسمیتر ...... دوربین 3.2 و .....
ممنونم دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چاكرم...
مطمئنی e66 و e71 هم دارن؟نقل قول:
ان82 - ان95 معمولی و 8گیگ - ان93آی هم فک کنم داره + E71 و E66 که اونا هم یه جورایی چیپ دارن ....
والا یکی از دوستان ( یونس) به جایی خونده بود و به منم گفت ....نقل قول:
بذار خودش میاد ، می پرسم ازش .....:10:
نقل قول:بپرس...:31:نقل قول:
تو مشخصات اين دو گوشي مستقيما" به وجود چيپ اشاره نشده ولي فناوري OpenGL رو دارند كه اونم به گرافيك و پردازش مربوط ميشه...اگه كسي يكي از اين دو گوشي رو داشت و ميشد تست كنه خيلي خوب ميشد...شما كسي رو نميشناسيد....؟؟
فکر میکنم sarmast65_ata :31: داشته باشه :46:نقل قول:
تو مشخصات اين دو گوشي مستقيما" به وجود چيپ اشاره نشده ولي فناوري OpenGL رو دارند كه اونم به گرافيك و پردازش مربوط ميشه...اگه كسي يكي از اين دو گوشي رو داشت و ميشد تست كنه خيلي خوب ميشد...شما كسي رو نميشناسيد....؟؟
میدونی از کجا میگم ؟
واسه این که یه تاپیک زده بود واسه خانومش گوشی میخواست فکر کنم گفته بود مه خودم e66 داشت :14: :31: