به ويروس بگي نورتون ويروسه از خجالت اب ميشه
Printable View
به ويروس بگي نورتون ويروسه از خجالت اب ميشه
نورتون 2005 بهترينه...
مك آفي هم بدك نيست.
ولي آنتي تروجان مك آفي مفت بدن گرونه...
مكافي هم شد اخه انتي ويروس؟ من كه اصلا نديدم كسي تو امريكا طرفدارش باشه منم هرچي مكافي زدم سيستم اگه ويروسي ميشد اصلا مكافي بالا نميامد چه برسه بخواد حالا ويروس بگيره.اي شمايي كه از مكافي تعريف مي كني مطمين باش كه ويروس بدرد خور با عرضه اي سيستمت نگرفته وگرنه ديگه مكافي مچايي منسكافه نمي گفتي.دلم مي خواد امريكا ميامدي تا ميفهميدي ويروس يعني چي و انتي ويروس يعني كي؟ البته الان ايرانم
farhad-7joon عزيز تو که اينقدر از mcafee بد گفتي حداقل بگو در آمريکا پرطرفدارترين و بهترين antivirus چي است ؟
سلام
آقا فرهاد همچين آمريكا آمريكا مي كني كه يكي ندونه فكر مي كنه خود ممل آمريكايي هستي تو.
ويروس كه ديگه ايران و آمريكا و اروپا نداره كه. در ضمن من خودم از ,mcafee interprise 8.0i استفاده مي كنم. هيچ مشكلي هم نداشتم باش. سرعت رو هم اصلا كم نمي كنه. آپديتش هم هفته اي 1-3 بار هست و خيلي هم راحت مي شه آپديت كرد و آپديتش رو هم ذخيره كرد.
آنتي ويروس فقط mcafee interprise 8.0i
راستي يه نكته. اگه كسي از يك آنتي ويروس خوشش نمي آد دليل نمي شه به سليقه ديگران توهين كنه و يا مسخره كنه و بخواد نظرش رو تحميل كنه. فقط مي شه نظر داد و خود افراد با بررسي نظر ديگران به يك جمع بندي برسند و انتخاب خودشونو انجام بدن.
سلام
دوستان عزيز
عزيزان برادر
تعصب و لجاجت در دنياي اطلاعات كاري است بس عبث !
امروزه برسيهاي علمي و كارشناسانه اي درمورد بعضي نرم افزارهاي ويژه مثل ضد ويروسها صورت ميگيرد . بنابراين بهتر است بجاي جنگ و جدل از اين تحقيقات كارشناسانه استفاده كنيد .
بعنوان نمونه به لينك ذيل مراجعه و خود با عقل و هوش و درايت خودتان ضد ويروس خوب ( مقام طلاپي ) را انتخاب كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه هر دلي را دلبري است ولي نظر متخصصان را هم بايد ديد و شنيد !
بهكام و سربلند باشيد.
دكتر كاوه - شيراز
کاوه جان درست می گه
یا دلیل بیارید یا هیچی نگید !!! :wink:
قرار بود نظر بديم بحث دوستانه ...نه اينكه به همديگه تشر بزنيم.. :) :wink: