-
سلام.مشكلي داشتم درباره اس ام اس هاي تصويري!
چند ماه پيش چندتا اس ام اس تصويري داشتم كه بدون هيچ مشكلي در فولدر مخصوص در گوشيم ذخيرش كردم ولي اخيرا وقتي مي خوام اين عكس ها را باز كنم پيغام ميده كه فايل شناخته نشده هست.حتي از روي كامپيوترم چندتا فايل با فرمت OTAبه گوشيم منتقل كردم اما باز فايل ota را نما تونه بخونه. چرا؟ و چگونه مي تونم اين مشكل را برطرف كنم
-
ببين دوست عزيز احتمالا گوشي شما يا ويروسي شده و فضاي كافي واسه نشون دادن عكس ها نداره
اول فضاي اشغال شده گوشيت رو پاك كنيد و اگه دوباره نشون نداد يه آنتيويروس روي گوشيتون نصب كنيد اگه دوباره نشون نداد تنها راه ريست كردن گوشي هستش
-
درسته گوشيم ويروسي شده.مي خواستم يه آنتي ويروس روش نصب كنم . وقتي داشتم مراحل نصب كردن را طي مي كردم يهو خاموش شد و اصلا ديگه روشن نمي شه. حسابي بدبخت شدم چون شنيدم اگه بخوام درست بشه بايد تمام اطلاعات رو گوشي پاك بشه . مخصوصا شماره تلفن ها. هويت يك خبرنگار به شماره تلفن هاش هست.بيشتر از 200 شماره تلفن تو گوشيم سيو بود
-
محبوبه خانم مگه شماره تلفن ها رو روي سيم كارت ذخيره نكرده بودين؟ قبل از اينكه توضيح بيشتر بدم مدل گوشي رو بگين
من كه عاشق خبرنگاريم خيلي كيف ميده مگه نه؟ ببخشيد فضولي ميكنم خبرنگار روزنامه هستين يا مجله؟
-
اول شماره ها ي روي گوشيتون رو روي سيم كارتتون كپي كنيد
بعد هرچي كه واستون مهمه از توي گوشي به كامپيوتر منتقل كنيد و بعدش گوشي رو با خيال راحت ريست كنيد !
-
سلا م.مشكل اينجا است كه اصلا به هيچ وجه روشن نميشه.مدلش 3230 هست و همه اطلاعات روي گوشي ذخيره شده نه سيم كارت!سيم كارت را روي گوشي ديگه اي گذاشتم.فقط شماره هايي كه 6 ماه پيش روي گوشي قبلي ام ذخيره بود را نشون ميده!! براي من اصلا اطلاعات و برنامه هاي مموري كارتم به جز چندتا عكس ويك ويديو كوتاه مهم نيست ولي بعضي از sms هام و شماره تلفن هايم خيلي برام مهمه.شايد طرح اين مسايل خارج از موضوع فروم باشه ولي دوستاني كه جواب دادند خيلي لطف كردند.
-
آقا توروخدا كمك
من يه ماهه كه اس ام اس ميفرستم ولي دريافت ندارم يعني به هر كي اس ام اس ميزنم ميره بهش ميرسه ولي هركي براي من اس ام اس ميزنه بهم نميرسه.پندينگ ميشه.
-
محبوبه خانم چاره اي نيست بايد از دست بدينشون ولي از اين به بعد اگر يو اس بي فلش مموري دارين اطلاعات رو هم روي موبايل هم روي فلش مموري ذخيره كنيد متاسفيم كه كاري نميتونيم انجام بديم
مهرداد جان مگه به مخابرات نشون ندادين؟
-
آقا ما هم يه مشكل عجيب داريم
وقتي مي خوام SMS به صورت Text بفرستم نمي شه (خطا مي ده) اما مي تونم SMS به صورت Picture message بفرستم
حالا مي دونيد ايراد كار كجاست
مرثي
-
خانم محبوبه شما بهتره گوشيتون رو به يه نفر كه وارده نشون بديد چون من يه راهايي بلدم كه اصلا نمي خوام بهتون پيشنهاد بدم چون خيلي خطرناكه ممكنه چيپست گوشيتون بسوزه !