با ورژن 41 یا 42 SeTool چطوری پچ نصب کنم؟
با زدن تیک 1و3و5 جواب نمیده.
Printable View
با ورژن 41 یا 42 SeTool چطوری پچ نصب کنم؟
با زدن تیک 1و3و5 جواب نمیده.
با ورژن 41 و 42 جواب نمیده. میشه ورژن 29 رو بزارید؟
بله مسعود جان درسته باید همه این کارها رو واسه نصب پچ هم انجام بدی:یعنی تیک 1و3و5 برای گوشی های db2020 وتیک 1و4و5 برای گوشی های db2012 فلش رو میزنی وگوشی رو باusb وصل میکنی بعد از مدتی همون پیغامی که گفتی میاد (باطری رو در بیارید سیم کارت رو جا بزنید گوشی رو روشن کنید ووصل باکس کنید) بعد از مدتی executor گوشیت رو خاموش میکنه وبعد دوباره گوشی رو جدا وباطری رو بیرون و دوباره جا میزنیم ودوباره گوشی رو وصل ودکمه ready رو میزنیم بعداز ریختن فایل های main ودرصورت نیاز fs پیغام نصب پچ (yes to remove.no to apply) میاد که شما no رو میزنی و به امید خدا پچ یا پچ ها نصب میشن
ایشا... موفق باشی
دوست عزیز اولاً ممنون از این تاپیک جالبی که زدی
برای گوشی های W800 و K550 این قفل و افزایش sms وجود نداره:11:
سلام.واسه w800 این جور قفلی نیست ولی واسه افزایش ظرفیت sms یه فایل هستش که باید در misc files قرار بدی وبعدم فلش رو میزنی متناسب با مقدار حافظه خالی داخلی گوشیت ظرفیت sms بالا میره (به ازای هر مگا بایت حافظه ی خالی 1000 تا sms اضافه میشه) اگه یه سرچ کنی پیدا میکنینقل قول:
دوست عزیز اولاً ممنون از این تاپیک جالبی که زدی
برای گوشی های W800 و K550 این قفل و افزایش sms وجود نداره
واسه k550 هم بهتره به w610 تبدیلش کنی تا هم قفل و افزایش ظرفیت sms داشته باشه و هم پچ های گرافیکیه خوشگل
موفق باشی
یه مشکل:
بعد از این کار که باطری و میزارم و روشن میکنم کارا درست انجام میشه حتی ready هم میاد ام اون و که میزنم یه ارور میده اگه تونستم لاگ عملکرد و واست میفرستم.
برای k770 هم میزارید؟
منتظرم.
ممنون
فعلا چیزی واسه k770 نیست الف all lock رو تست کن بببین عمل میکنه
مشکل این از کجاست؟نقل قول:
این مشکلو من با cid 52 داشتم و مجبور میشدم یا از setool 2 lite استفاده کنم یا از ورژن های قدیمی باکس(29 به قبل)