قیمت ازراک فقط 110 تومان هست که نسبت به کاراییش واقعا میرزه. ولی نه برای کسایی که از صبح تا شب باهاش بازی میکنن و یا رندر میگیرن. همون جور که گفتم برای کاربر عادی که در روز فقط 3 تا 4 ساعت پای سیستم میشینه بهترین گزینه هست!
و یه نکته مهم که شما به اون توجه نکردین! این مین با رم DDR2 عملکرد مناسبی داشت نه DDR3. و با توجه به اینکه الان کسی رم DDR3 نمیخره این مین بازم میشه گفت بهترین گزینه برای کاربران عادیست!
درضمن اکثر مصرف کنندگان کامپیوتر به اورکلاک اهمیت نمیدن و 99 درصدشون اصلا نمیدونن اورکلاک چی هست!!!!!
پس برای اون 99 درصد بازم میشه گفت ازراک گزینه مناسبیست نه P5Q E با اون قیمتش!
درضمن مگه شما همه مدل های P45 اسوز رو تست کردی که اینقدر با اطمینان حرف میزنی؟
من که میام اینجا و نظر میدم یک تیم تخصصی تست قطعات کامپیوتر دارم (این یکی از دستم در رفت که گفتم) و از نظر عملی صحبت میکنم نه تئوری. اون بنچ مارکهایی که شما در سایتها میبینید با با بهترین قطعات از نظر کیفیت انجام میشه ولی اونی که به دست شما میرسه از زمین تا آسمون با موش آزمایشگاهی سایتها فرق داره. (اگه با چشمم ندیده بودم این حرفو نمیزدم!)
مثلا همین رم ژل که مدتی در ایران مثل توپ صدا کرد. اول با بهترین کیفتش وارد شد ولی بعد از اینکه معروف شد و فروشش بالا رفت گند زد به این رم و به شرکت سازنده سفارش رم درجه دو و سه داد. تا اینکه الان تو تهران تقریبا هیچکی رم ژل نمیخره! ولی تو مشهد هنوز عاشق دلباخته داره و مثل چیز میخرنش.
ایسوز هم یکی از شرکتهایی هست که یکی دو مدل خوب میزنه که جلب توجه کنه بعد در مدلهای دیگش دزدی میکنه و از کیفیتش میزنه. (این واقعیت محضه)
ان شاءالله بزودی تحولی در بازار سخت افزار ایران بوجود خواهد آمد.