نکته جالب اینه که این اولین بازی استراتژیک rts هست که برای pc ریلیز نمیشه تا حالا همچین بازی نداشتیم، یعنی من که ندیدم.
Printable View
نکته جالب اینه که این اولین بازی استراتژیک rts هست که برای pc ریلیز نمیشه تا حالا همچین بازی نداشتیم، یعنی من که ندیدم.
me tooنقل قول:
اخه یکی نی به این شرکت بگه بازی استراژیکی بدون موس سخته؟؟؟:19:
شاید هم یه موس باهاش جایزه بدن :31:(برای کنسول):31:
فکر کنم باید با آنالوگ بچرخونیم !!!!!!!!!! :31:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مسخره ی منم تابحال همچین چیزی ندیدم فکرشو بکن...
آخه کی می خواد بخره من که همون 3 هزار تومان هم زورم میاد بدم بخرم!!!!!!! :دی
مثلا دکمه ی y حتما میاره روی بیس :دی :31::27:
:39::26::38::16::16::16::26:نقل قول:
کلی خندیدیم
اخه مسغره ها انقد حالیشون نمیشه که بازی استراژِیکی باید اول برای پی سی بیاد بعد اگه استغبال شد برای کنسول های دیگه هم منتشر کنن(مغز در حد نخود:31:)
شما چرا فكر ميكنين pc خيلي سر تر از كنسوله !!!
چند سال كنسول داشتين كه اومدين اينجوري حرف ميزنين ؟؟؟
اونا اتفاقا خيلي مغزشون كار ميكنه كه اومدن يه همچين كاريو كردن و يه نو آوري به وجود آوردن !!!
شمام به خودتون زحمت بدين چندتا trailer از gameplay بازي ببنين بعد بياين بگين با دسته نميشه
استراتژيك بازي كرد .
بازي endwar هم استراتژي بود كه روي كنسول اومد.
اتفاقا من خودم از کسانی هستم که میگم کنسول برای بازی مخصوصا یسری سبک های خاص از pc بهتره ولی نه یه بازی rts من نمیدونم چطوری بدون مایس میشه یه بازی استراتژیک rts رو بازی کرد مگه واقعا یه تکنیک عجیب چیزی زده باشن برای این کار وگرنه خیلی سخته کنترل. البته در مورد بازیهای FPS هم قبول دارم که تو کنسولهای نسل جدید خیلی بهتر شده کنترل این بازیها ولی خدایی با مایس اصلا یچیز دیگست.نقل قول:
باز بحث مقایسه کنسول ها وسط کشیده شد من x360 دارم دادا اخه زرنگ من نمیگم نباید منتشر بشه میگم بشه ولی اینکه رو x360 ریلیز بشه یه کم دور از عقله اول رو پی سی بعد رو کنسول های دیگه :31:نقل قول:
1 . بازی های استراژیکی معلومه که رو پی سی راحت تره:40:اینو دیگه (بچه 2 ماهه هم میفهمه)
2. نواوری کجا بود! :27: شما اول یاد بگیرین استراژِیک یعنی چی بعد قضاوت کنید
3. end war رو پی سی منتشر نشد:31:(اشتباه محض بود):19::32:
3. موس دلیل برتری پی سی هست که کاملا در این بحث حق با منه:27:
4.گیم پد ؟؟؟؟(بازی استراژِیکی :16::16:) خیلی سخته:2:
5. اگه بازی اکشن بود اره حق تقیربا با شماست :27:
6. من با اینکه x360 دارم زیاد باهاش بازی نمیکنم چون وقت بازیکردن رو کنسول رو ندارم من فقط برای این 360 گرفتم چون بازیهاشو (انحصاریشو)بازی کنم که الان فقط gow 2 صفاست همین!!!!!:8:
روی PC FPS هم راحت تره به خاطر موس. موس خیلی چیزارو راحت میکنه. مثل باقالی تو Call of Duty ها هد می زنیم همش.نقل قول:
نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EndWar کنترل مخصوص Gamepad داره موس زیاد تغییر خاصی ایجاد نمی کنه.
نتیجه گیری و توصیه من :
1. خواهش می کنم ادب و درست صحبت کردن را رعایت بفرمایید . این چیزا به شما که بالغ شدید لازم نیست بگم این چیزارو باید به یک بچه دوماهه گفت به قول خودت. شما هم که جدیدا فعال شدید درست نیست.
2. پس نتیجه می گیریم چون موس بازیو روی PC راحت می کنه کسی که با کنسول بازی می کنه از کسی که روی PC بازی می کنه حرفه ای تره !
مقایسه کنسول با pc بحثیه که هیچ وخت تمومی نداره ! پس فک نکنم ادامه دادنش جز جنجال چیزی داشته باشه :)
این بازی هم از سیستم جدید و منحصر به فردی برای کنترل کردن استفاده میکنه که باعث راحتی میشه ;)