نقل قول:
اون دمایی که در نرم افزار al suite ازش به نام دمای سیستم نام برده ، همون دمای پل شمالی هست به چند دلیل:
1_ در بایوس مادربرد ، اسم این دما رو m.b temp یعنی دمای مادربرد گذاشتن و تنها جای مادربرد که داغ می کنه و نیاز به گزارش دما داره ، پل شمالی هست.
2_چیپ کنترل دما در درون پل شمالی هست و این طور نیست که یک مادربرد داشته باشه و دیگری نداشته باشه.
3_ مثلأ وقتی که شما می گید که اون 40 درجه دمای کیسه ، مگه ممکنه که دمای درون کیس 40 درجه باشه و بعدش دمای پردازنده 33 درجه؟؟؟؟ این امر غیر ممکنه.
4_ دمای 75 درجه ، یعنی فقط 4 درجه خنک تر از کارت 4850 ، در صورتی که حتی یک لحظه هم نمی تونم دست رو روی کارت گرافیک نگه دارم ، اما می تونم تا مدت ها دستم رو روی هیت سینک پل شمالی نگه دارم.
5_ من وقتی که مادربرد p5q_e رو گرفتم ، دمای اعلامی ، 4 درجه کمتر شد ، این یعنی که دمای پل شمالی به دلیل هیت سینک بهتر کم شده و نه این که دمای داخل کیسم کم شده باشه.
امیدوارم که بتونم قانعتون کرده باششم که اون دما ، همون دمای پل شمالی هست .
نوچ دماي داخل كيس هست مادبرد قبلي خودمم سنسور NB نداشت و سنسور دماي كيس رو داشت چون وقتي يه فن ميگرفتم روي اسلاتهاي PCI دما خيلي ميامد پايين.
بعدشم دست ميزنم به NB دستم ميسوزه بيشتر از يك ثانيه نميتونم نگه دارم دما سنج هم كه بهش زدم تا 70 درجه نشون داد درصورتيكه دماي كيس 40 درجه بود.
اون 33 درجه هم بايد اشتباه باشه مال خودمم خيلي پايين نشون ميده
نقل قول:
سلام محمد رضا...
مبارکه ، سیستمت از لحاظ پردازنده و برد مثل خودمه.
در مورد دمای سیستم والا ما با این PC Probe که Bundle خود برد هست دمای main رو روی همین 40-47 نشون میده ولی منم احساس کردم سینک NB یکمی داغه.
Express Gate رو هم باید نصب کنی تا اون اروره بره ، البته فکر کنم میتونی از بایوس غیر فعال کنی ولی به نظر من نصبش کلی خیلی بهتره کلا خیلی به درد بخوره.
برای نصبش باید توی Utilities خود DVD که به صورت bundle با خود برد هستش بگردی.
اورت هم خیلی سنگینه ها ، دمای لودت چه قدره؟
مواظب باش 65 رو رد نکنی (با این فن شک دارم)
در مورد Temp Monitoring هم من موندم چی کار کنم ، تو هم این مشکل رو داری؟:
سلام
مبارك صحابش: دانشگاه خواجه نصير
كلا اين Express gate چي هست؟
65 درجه درصورتيكه در كيس باز باشه.
Q6600 G0 تا 71 درجه رو بصورت مطمئن تحمل ميكنه(طبق سايت اينتل) حتي تو مقاله تامز هم گفته كه عمر پردازنده بعد از اين 71 درجه كم ميشه پس زير 71 درجه (واسه هسته) خيالت راحت
مشكلي من نميبينم منظورت دقيقا چيه؟
نقل قول:
ه سوال هم در مورد نرم افزار epu داشتم
من با 18 درصد اور كردن cpu تو turbo فركانس رو به 2800 ميرسونم ولي ديگه بالا تر از اون كه ميزنم موس قفل ميكنه
اخه 400 تا اور كردن براي اين cpu چيزي نيست كه اين اينهمه ناز ميكنه
راستي اين همه بالا و پايين كردن فركانس به وسيله p5q ببراي cpu مشكلي ايجاد نميكنه
بابا اون نرم افزاره 2 زار نميارزه شما برو تو ستاپ باس رو ببر بالا مثلا بزار رو 333 هيچ تنظيم ديگه اي نميخواد همه چي اتوماتيك تنظيم ميشه فقط مواظب دماي لودت باش كه از 71 نزنه بالا
بالا پايين رفتن فركانس هم هيچ ضرري نداره.