آقا جان توی سایتهای مختلف مثل چی این کد ریخته چرا سعی نمیکنی
باید از یه جایی شروع کرد
Printable View
آقا جان توی سایتهای مختلف مثل چی این کد ریخته چرا سعی نمیکنی
باید از یه جایی شروع کرد
دوستان قوانين سايت ميگه :نقل قول:
1) اگر چواب چيزي رو نميدونيد الكي پست نديد
2) جوابي نديد كه باعث دلسردي كاربر سوال كننده باشه
اين بنده خدا يه سوال پرسيد ، اين هم وضعيت جواب دادن شما (مخصوصا ahmadirad1365 كه تو دانشگاه واسش دارم اين هفته :27:)
خوب دوست عزيز نميدونم سايتت چيه و چه مدلي ميخوايي(asp,php.ajax,java script,..)
اما اگه يه گالري فرم ميخوايي كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همون جا ميتوني آنلاين ويرايشش كني و سايت كاملي واقعا
اما اگه يه چيز ساده ميخوايي براي وبلاگي چيزي ميتوني به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و غيره بري و يه مدل رو انتخاب كني (البته اول بايد عضو بشي)
كامل توش توضيح داه
من هم براي وبلاگ يه بنده خدايي درست كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيم :10:
:13:نقل قول:
به حر حال جواب مرد یکیه!!!!!!
بــاید از یه جایی تلاش کنه منم در حد توان کمکش میکنم و گر نه نه اون پیشرفت میکنه و نه بر دانش من چیزی با این وضعیت افزوده میشه
با سلامنقل قول:
درسته كه خود شخص بايد تلاش كنه و همه بايد به هم كمك كنيم اما
چرخ رو نبايد از ابتدا اختراع كرد و اين تلاش شخصي نبايد مانع كمك به همنوع بشه
خود جناب عالي وقتي ميخوايي سايت درست كني مگه غير از اينه كه اجزاع مختلف سايت رو با كد هاي آماده درست ميني و اونها رو ميايي به هم متصل ميكني
حالا اگه شما كد ميل باكس رو مثلا نداشته باشي و اينجا مطرح كني و يكي بياد همچين جوابي به خودت بده آيا خوشت مياد ؟
همه چيز رو نبايد از ابتدا شروع كرد كه شما به اين دوستمون مي فرماييد بنويس من كمكت ميكنم
تازه اين بنده خدا كه گفت هيچ چيزي از برنامه نويسي نميدونه
اگه همه نويسنده ها عقيده نامناسب شما رو داشتند هيچ كتابي علمي نوشته نمي شد در طول تاريخ ، چون بايد خواننده هاي كتاب از يجايي شروع كنند
اين هم كه مي فرماييد تو اينترنت ريخته ، پس يه لينك محبت مي كرديد و از اون همه كه ديديد ميداديد نه اونطوري با يك تازه وارد بحث كنيد
بزار دو روز از ورودت تو اين سايت بگذره و با قوانين آشنا بشي بعد اون طوري بحث كن كه حرف مرد يكيه
آنچه را كه براي خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند و آنچه را كه براي خود نمي پسندي براي ديگران هم نپسند
من که نظرم اینه که شما شروع به ساخت فرم کن تا بهت بگیم چیکار کنی
شما اول یه فرم و یه textbox برای عنوان ، یه text area برای متن پیغام و یه دکمه submit button بذار تا بهت بگیم چیکارش کنی
:31: خوب روکو راست بگو چیکار کنند دیگه چرا کاری که میشه واسشون الان حل کنی رو میندازی فردا؟:31::31: ها ها ها؟:31:نقل قول:
بذار تا بهت بگیم چیکارش کنی
تشکر//
کد زیر با c# نوشته شده و کاملا هم درسته و داره کار میکنه و شما میتونی با کمی دقت به اجزای آورده شده پی ببری
:41::41::41::41::41::41:کد:<script runat="server">
protected void Submit1_ServerClick(object sender, EventArgs e)
{
string onlineCunt = Convert.ToString(DateTime.Now - Convert.ToDateTime(Session["online"]));
string body = Text3.Value + "<hr>" + Text4.Value + "<hr>" + TextArea1.Value + "<hr>" + onlineCunt;
System.Net.Mail.MailMessage objMail = new System.Net.Mail.MailMessage();
objMail.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
objMail.IsBodyHtml = true;
objMail.Body = body;
System.Net.Mail.MailAddress from = new System.Net.Mail.MailAddress(Text2.Value, Text1.Value, System.Text.Encoding.UTF8);
objMail.From = from;
objMail.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
objMail.Subject = "فرستاده شده توسط فرم تماس با ما موجود در سایت";
objMail.To.Add("ahmadirad1365@ymail.com");
System.Net.Mail.SmtpClient objSmtp = new System.Net.Mail.SmtpClient("localhost");
objSmtp.Send(objMail);
Image1.Visible = true;
error.InnerHtml = "با تشکر ، در صورت لزوم تماس گرفته میشود";
}
</script>
ببینین جمع دوستانه سایت رو خشن نکنین:41:
این هم یک کد که من خیلی وقت پیش از اون استفاده میکردم
یه فرم واسه فرستادن اطلاعات به ایمیل شما
همون سه تایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه دانلود برین به لینک زیر
[HTML]http://majidonline.com/images/Tutorials/contactcenter.zip[/HTML]
اینم سایت اصلی با توضیحات خیلی زیاد
[HTML]http://majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=262[/HTML]
و یک سایت پولی واسه کسایی که واقعا هیچی نمیدونن وفارسی هم هست
[HTML]http://www.persianform.com/[/HTML]
اگه این اون چیزی نسیت که شما میخوایین
فرمتون رو توی فرانت پیج (یا هرچی که عشقت کشید<خودم خشن تر شدم>:31:) درست کنید و اونو به ایمیل من بفرستین تا واستون یه فرم درست کنم و بفرستم(در موضوع بنویسین "فرم میخوام")
ایمیل من این زیر هست(تو امضا,)
البته این رو هم بگم اگه یه خورده از برنامه نویسی سر در بیارید فرمی که دوست عزیزمون ahmadirad1365 نوشتن فرم کاملیه
سلام به همه من یه کد جاوا برای لینکدار کردن فایل swf تو وبلاگم می خواستم آسمون و زمین و زیادنقل قول:
نگشتم ولی اینترنت ازم خسته شد ............ اگه یه عزیز بتونه به من کمک کنه خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلی ممنون می شم:31:
ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییینقل قول: